23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Kom naar de Ja-maar Omdenkshow tijdens #ZBBC16

Overal waar gewerkt en geleefd wordt, ervaren mensen problemen. Je medewerkers gaan op de rem, klanten blijven weg, de gemeente dreigt met bezuinigen. Wat is onze reactie? We schieten al snel in de ‘ja-maar-stand’. Ja-maar dat kan niet, ja-maar wat kost dat? Hoe zinvol de ja-maars op het eerste gezicht misschien ook lijken, uiteindelijke verdwijnt daarmee elke poging tot vernieuwing en verandering in een zompig moeras van argumenten en quasi verstandige tegenwerpingen. Maar er is ook een andere manier van denken: de ja-en-houding. Denken in termen van kansen en mogelijkheden.

Wat is omdenken?

Hoe maak je van een probleem een mogelijkheid? Tijdens de Ja-maar Omdenkshow zie je het verschil tussen deze manieren van kijken en realiseer je je dat omdenken de voedingsbodem is voor innovatie, creativiteit en inspiratie. Alleen, hoe creëer je dit ‘omdenkvermogen’? De ultieme mix van inspiratie en humor, tezamen met de aansprekende doordenkers maakt dat deze wake up show nog lang blijft nagalmen. Maar bovenal de interactie –het publiek gaat in de benen, op de stoelen en moet actief meedenken- daagt je uit om te gaan omdenken. Tijdens de show, maar zeker ook daarna. Een garantie: ‘Ja-maar’ zal nooit meer hetzelfde klinken.

ZwembadBranche Congres
De Ja-maar Omdenkshow is te zien tijdens het ZwembadBranche Congres op 16 maart. Klik hier voor meer informatie en aanmelden