23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Jouw vragen en ervaringen delen met collega’s? Word lid van onze Facebookgroep

Hoe borgen wij goed de anderhalvemeter, hoe geven we nu zwemles, hoe vermijden wij drukte? Mag de jeugd komen recreatiezwemmen in het buitenbad en hoe houden wij alles goed schoon? Een greep uit de vragen die wij krijgen en waar de branche dus nu mee zit. We zijn blij dat we weer open mogen, maar het is een uitdaging. En die uitdaging gaan wij natuurlijk graag aan, niets liever staan wij in een zwembad sámen met onze bezoekers. Maar dan gaan wij die uitdaging wel graag met elkaar aan! Samen weten we meer. Hoe? Word lid van onze besloten Facebookgroep.

Deel jouw ervaringen met meer dan 1.000 collega’s uit de zwembranche. Meld je aan voor onze Facebook groep


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de luchtbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Elkaar helpen

Op Facebook hebben wij, naast onze Facebookpagina, een besloten groep voor professionals in de zwembranche. Juist nu merken wij dat zo’n groep van grote waarde is. Hoewel de maatregelen bekend zijn en er een protocol ligt waarmee je veilig en verantwoord kan opstarten, roept het nog wel vragen op. Want hoe doen we dat nu in de praktijk en wat betekent dit precies voor mijn specifieke situatie? In deze groep kun je je vragen neerleggen. En ook heel belangrijk, je kunt je collega’s helpen. Met elkaar weten we nog altijd meer.

Waarom een besloten groep?

  • Het gaat specifiek gaat over de zwembranche, de informatie is dus heel gericht en gaat altijd over jouw vakgebied.
  • Je moet je aanmelden en wordt alleen toegelaten als je werkzaam bent in de zwembranche, je bent dus met vakgenoten onder elkaar.
  • Je kunt hier vrijuit van gedachten wisselen met jouw collega’s, zij weten precies waar het over gaat.
  • Door de berichten van je collega’s weet je precies wat er speelt bij jouw collega’s op de werkvloer.
  • Sales gerelateerde berichten zijn verboden en daar zien wij op toe. Je krijgt dus geen spam.
  • In deze groep zetten wij ook specifieke vragen en polls uit, dit betekent dat er volop interactie ontstaat.
  • In deze groep zien ook wij beter wat er speelt en leeft binnen de branche, je helpt ons dus om nog gerichter blogs en artikelen te schrijven.
  • Het is te verwachten dat besloten Facebookgroepen in de toekomst nog veel belangrijker gaan worden voor het contact tussen vakgenoten. De plek dus om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Word jij ook lid?

Wil jij dus precies weten wat er speelt binnen jouw branche, in contact blijven -juist nu- met vakgenoten en jouw ervaringen delen? Heb jij vragen waar je graag met collega’s over wil sparren, leuke ideeën die wij allemaal wel willen horen? Meld je aan voor onze besloten Facebookgroep!