15 oktober ZwembadBranche Dag

Is jouw collega babyzweminstructeur van het jaar?

Voor de verkiezing babyzweminstructeur van het jaar is Huggies Little Swimmers op zoek naar de leukste babyzweminstructeurs van Nederland. Is iedereen heel enthousiast over het ouder-en kindzwemmen bij jullie in het zwembad? Dan is dit de kans om het babyzwemteam in het zonnetje te zetten en te nomineren voor de verkiezing babyzweminstructeur van het jaar.

Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt een promotiepakket met een poster om op te hangen in het zwembad en een aantal flyers om uit te delen. De deelnemers aan het babyzwemmen moeten natuurlijk nog wel even stemmen om te laten weten dat ze inderdaad heel blij zijn met de babyzweminstructeur of het team. De eerste 25 zwembaden die iemand nomineren krijgen een taart!

De babyzweminstructeur van het jaar verkiezing is door Huggies Little Swimmers in het leven geroepen omdat er op de Facebookpagina van ‘little swimmers’ zoveel ouders erg enthousiast zijn over de zwemjuf of meester van hun kleine waterratjes. De zwembadbranche mag daar best trots op zijn en dus reden om deze juf of meester in het zonnetje te zetten. De ouders bepalen uiteindelijk wie de winnaar wordt. Namelijk de zwembadinstructeur met de meeste stemmen!
Dus geef je collega(‘s) nu op. Je ontvangt dan een promotiepakket voor in het zwembad. Er kan gestemd worden tot en met 25 januari 2012.

Kijk voor meer informatie over deze actie op www.babyzwemfun.nl