Inhaak kalender 2021. En vandaag is het? Blue Monday!

Als je dacht dat niet nog erger kon: vandaag is het Blue Monday. Al jaren is deze dag bestempeld als de meest deprimerende dag van het jaar. Overduidelijk bedacht in een tijd zonder corona, lockdown en afstand houden, maar dat even terzijde… Het is je waarschijnlijk ook niet ontgaan dat het vandaag Blue Monday is, via social media worden er allerlei tips gegeven en wordt deze dag gebruikt om weer even contact te zoeken met de achterban. Zeker in deze tijd belangrijk voor bedrijven die gedwongen gesloten zijn en dus ook zwembaden en zwemscholen. Op zoek naar nog meer van dit soort dagen om op in te haken? Vraag nu bij ons de digitale inhaak kalender aan!

Marketingtruc

Het is de ‘internationale dag dat eigenlijk alles tegen zit’. Waarom? Je ontdekt dat je al je goede voornemens niet gaat halen. Dat het nog steeds snel donker is in de avond. Dat je nog heel lang moet wachten op het voorjaar en het buitenleven. En dan zitten we nu ook nog eens in een harde lockdown. Het is alleen niet wetenschappelijk onderzocht, maar blijkt een marketingtruc te zijn. Een reisbureau merkte dat mensen na december nog niet echt met het boeken van vakantie bezig zijn. Januari was een overduidelijke dip. Dat moest veranderen en dus huurde men een marketingbedrijf in om de mensen te overtuigen dat men nu juist moet gaan boeken. En om het geloofwaardig te maken, zocht men een psycholoog die wel voor een ‘wetenschappelijke onderbouwing’ wilde zorgen. Al snel bleek het succesvol. Dit jaar is het natuurlijk even anders maar inmiddels wordt Blue Monday door veel bedrijven gebruikt weer even onder de aandacht te komen bij hun klanten. Juist nu ook.

Als jij nu nog op zoek bent naar een leuke klus met je collega’s? Pak de inhaak kalender erbij en bepaal de dagen waarvoor jij een actie wil bedenken, een speciale activiteit wil organiseren en zet alle berichten over leuke, mooie en bijzondere dagen alvast klaar voor het hele jaar. De inhaak kalender is gratis en kun je hier aanvragen.

Hele jaar inhaken

Velen gebruiken deze dag ieder jaar om even een berichtje te sturen of koppelen er een leuke activiteit of ludieke actie aan. Waarschijnlijk heb jij de afgelopen jaren gewezen op het belang van bewegen en de ontspannende werking van een verfrissende duik, juist op blue monday. Of misschien heb jij er ook wel eens een actie aan gekoppeld? Helaas kan er nu niet worden gezwommen, maar juist nu is het goed om aangehaakt te blijven bij je bezoekers. Dat kan met een dag als deze, maar er zijn door het hele jaar door nog veel meer van die dagen. Denk aan complimentendag, wereldwater dag, internationale sportdag, buitenspeeldag of de dag van de grootouders. Uiteraard weten wij nu nog niet precies wanneer acties en activiteiten weer mogelijk zijn, maar een berichtje kan altijd. Sterker nog, juist nu van belang. Wil jij weten op welke dagen je het hele jaar door kan inhaken met een leuk bericht, actie of activiteit? Vraag nu bij ons de digitale inhaak kalender aan!
E.B.T.C.