15 oktober ZwembadBranche Dag

Informatie- en Preventiezuil tegen de Mexicaanse griep

In het kader van de preventie tegen de Mexicaanse griep (Nieuwe Influenza A, H1N1), heeft Tevan BV een Informatie- en Preventiezuil ontwikkeld. Op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen is er sprake van een verhoogd risico op besmetting. Op drie niveaus moet de kans op besmetting teruggedrongen worden en dat kan alleen door een goede hygiëne te handhaven.
1 – Eigen personeel;
2 – Binnen de accommodatie;
3 – Richting publiek.
Tevan biedt op alle drie de niveaus oplossingen waar het gaat om informatieverstrekking, preventieve maatregelen en actieve handelingen.

De Informatie- en Preventiezuil, met een afmeting van 60x60x220cm, heeft naast een informerende functie ook een direct preventieve functie. Bezoekers van de accommodatie worden op uitnodigende wijze gestimuleerd om preventief de handen te desinfecteren en zo nodig een tissue te gebruiken voor de persoonlijke hygiëne. De Informatie- en Preventiezuilen kunnen bij de entree en/of op een centrale plaats in de accommodatie neergezet worden. In Maarssen, zwembad Bisonsport wordt eind augustus de eerste zuil geplaatst.

Er zijn verschillende mogelijkheden in het leveringsassortiment: Een Informatie- en preventiezuil + startpakket, losse artikelen om (na) te bestellen en professioneel advies voor een structurele aanpak en verbetering van de hygiënesituatie in uw accommodatie. Ook op de website is speciale aandacht besteed aan de Mexicaanse griep.