Gezocht nieuwbouw- of renovatieprojecten die worden opgeleverd in 2021

Zwembaden die nieuw worden opgeleverd of zijn gerenoveerd: dat is natuurlijk altijd feest. Na een lange periode van besluitvorming, ontwerp en -niet te vergeten- het bouwen zelf kunnen zij dan eindelijk (weer) hun deuren openen. Een goede regie is een vereiste want bij het bouwen van een zwembad komen vele disciplines aan bod. Naast het functionele aspect, is er tegenwoordig ook veel aandacht voor duurzaamheid. En natuurlijk mag de omgeving zelf niet worden vergeten. Het zwembad heeft immers een maatschappelijke functie voor zijn gebruikers en de wijk waarin het staat.

Werk in uitvoering

Welke zwembaden hebben dit traject bijna afgerond en kijken uit naar volgend jaar? Oftwel, welke nieuwkomers kunnen wij in 2021 verwachten? Heeft de coronacrisis nog invloed op deze projecten? In de aankomende november editie maken wij een lijst met zwembaden of zwemscholen die in 2021 worden opgeleverd. Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar projecten. Het mogen verschillende projecten zijn: nieuwbouw, uitbreiding of renovatie. Daarnaast zijn we benieuwd naar unieke aspecten in het bouwproces, voor welke duurzame oplossingen is gekozen en welke architectonische hoogtepunten zijn doorgevoerd.

Lees hier welke accommodaties vorig jaar zijn ingestuurd

Project aanmelden

Om hierin meer inzicht te geven -en jou alvast te laten weten wat je in 2021 kunt verwachten- willen wij deze bouwprojecten in de november editie van ZwembadBranche toelichten. Dus wordt er momenteel hard gewerkt aan jouw (nieuwe) accommodatie? Meld jouw accommodatie dan vandaag nog aan via deze link.
VConsyst
X