Gezocht nieuwbouw- of renovatieprojecten die worden opgeleverd in 2020

Vaak beschrijven wij interessante nieuwbouwprojecten of renovaties na het openingsfeest en wanneer de oplevering een feit is. Maar dan is er al een lange periode achter de rug van voorbereiding, inwinnen van advies, schetsen, begroten, strijd en nog eens begroten, kosten bewaken en – niet te vergeten – het bouwen zelf.

Oplevering 2020

Daarom beschrijven wij traditiegetrouw aan het eind van het jaar in ZwembadBranche projecten die het jaar erop zullen worden opgeleverd. Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar projecten. Het mogen verschillende projecten zijn: nieuwbouw, uitbreiding of renovatie. Daarnaast zijn we benieuwd naar andere aspecten in het bouwproces. Duurzaamheid speelt vaak een belangrijke rol, niet alleen vanuit kostenoogpunt, maar ook vanuit een stuk maatschappelijke verantwoordelijkheid. En ook de vorm waarin de accommodatie wordt gebouwd is interessant. Niet alleen qua bouwtechnische kenmerken, ook in welke omgeving de accommodatie komt te staan.

Om hierin meer inzicht te geven -en jou alvast te laten weten wat je in 2020 kunt verwachten- willen wij deze bouwprojecten in de november editie van ZwembadBranche toelichten. Dus wordt er momenteel hard gewerkt aan jouw (nieuwe) accommodatie? Meld jouw accommodatie vandaag nog aan.
RBI Corrosion