Gezocht accommodaties die worden opgeleverd in 2014

bouwbord2014
Het begint inmiddels een heuse traditie te worden, het overzicht van nieuwe accommodaties die in 2014 zullen worden opgeleverd. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende interessante nieuwbouwprojecten of renovaties beschreven nadat deze waren opgeleverd en het openingsfeest had plaats gevonden. Maar wanneer de oplevering een feit is, heeft het project al een lange tijd achter de rug van voorbereiding, inwinnen van advies, schetsen, begroten, strijd en nog eens begroten, kosten bewaken en – niet te vergeten – het bouwen zelf. In de komende uitgave willen wij daarom graag een overzicht geven van projecten die in 2014 zullen worden opgeleverd. Projecten waar op dit moment hard aan wordt gewerkt om het komend jaar de zwembadbranche te verrijken.

Het mogen verschillende projecten zijn. De één heeft juist besloten om te vervangen, de andere om uit te breiden en een derde kiest voor een renovatie. Maar allen hebben gemeen dat zij in een voortdurend proces zitten, dat, terwijl u dit leest, onverminderd hard doorgaat. Het lijkt ons daarom interessant om te zien hoe de branche zich ontwikkeld met deze nieuwe projecten en welke innovaties worden toegepast. Duurzaamheid speelt natuurlijk een belangrijke rol, niet alleen vanuit kostenoogpunt, maar ook vanuit een stuk maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook de vorm waarin de accommodatie wordt gebouwd is interessant. Niet alleen qua bouwtechnische kenmerken, maar ook in welke omgeving de accommodatie komt te staan. Om u hierin meer inzicht te geven -en u alvast te laten weten wat u in 2014 kunt verwachten- willen wij deze bouwprojecten in de komende uitgave van ZwembadBranche toegelichten. Van sommige projecten zullen wij in 2014 een reportage maken rond het moment van ingebruikname met een terugblik op het traject ervoor.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de luchtbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Dus wordt er momenteel hard gewerkt aan uw nieuwe accommodatie? Tip de redactie op info@zwembadbranche.nl


advertentie

XS2 voor Zwembaden