Evert-Jan Hulshof nieuwe directeur a.i. Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Vanmiddag is Evert-Jan Hulshof benoemd als directeur a.i. van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Als interim-directeur geeft Hulshof leiding aan het team van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ, zorgt hij voor borging van de ingezette transitie van de stichting en het ontwikkelen en implementeren van beleid, waaronder het licentiebeleid.

Hulshof volgt Erik de Winter op, die de afgelopen 16 maanden leiding heeft gegeven aan het team van 15 collega’s en de eerste voorbereidingen heeft getroffen voor de transitie van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. De Winter neemt afscheid omdat de intensiteit van de werkzaamheden de komende periode niet te combineren is met zijn (hoofd)werkzaamheden als adjunct-directeur bij het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB). De Winter over zijn periode als interim-directeur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ : “Ik kijk terug op een mooi, maar ook bewogen jaar. De organisatie heeft nu een missie en beleidsdoelstellingen voor de komende jaren waarmee men verder kan. Ik dank alle medewerkers voor hun inzet en loyaliteit naar de organisatie, het bestuur voor de geboden uitdaging en wens Evert-Jan heel veel succes met de verdere uitwerking en implementatie van het nu ingezette beleid. Ik heb daar alle vertrouwen in”.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.Voorzitter Mervyn Stegers van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is blij met de komst van de nieuwe directeur: “Met Evert-Jan Hulshof heeft het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ een directeur in huis die zijn sporen heeft verdiend met 20 jaar ervaring als manager/bestuurder in de sport.” Hulshof was onder meer 15 jaar algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond en zat binnen NOC*NSF in verschillende sportbranche brede commissies en stuurgroepen onder meer op het gebied van HR, financiën, politiek, ICT en marketing.

Ook Hulshof is verheugd met zijn aanstelling: “Net als bij tennis het geval is, hebben mensen van alle leeftijden veel plezier in zwemmen in accommodaties waar veiligheid en kwaliteit voorop staan. Ik vind het prachtig om die passie in recreatie en gezond bewegen te zien. In de komende periode hoop ik kennis te maken met veel bestuurders, managers, coördinatoren, onderwijzers en medewerkers uit de zwembranche. Op naar een mooie samenwerking in 2014!”


advertentie

E.B.T.C.