Eerste ZwembadBranche Open succesvol verlopen

Tijdens een sfeervolle ambiance en een zonovergoten middag is 28 mei jl. de eerste ZwembadBranche Open gehouden. Het was een gezellige en informatieve middag waar vakgenoten bijeen kwamen om bij te praten over de laatste ontwikkelingen in de branche. Voorafgaand aan de golfclinic of 9 holes competitie werd een mini-congres georganiseerd. Het thema duurzaamheid werd door Mark Bakker van DHV breed uiteengezet. Hierna gaven de sponsoren Lotec, Starline, Hollander Techniek, Variopool, Leisure & Sport totaal en ZwembadBranche een korte presentatie.

Aansluitend gingen de eerste flights voor de wedstrijd van start en konden de deelnemers zonder GVB meedoen aan een golfclinic. De eerste ZwembadBranche Open werd gewonnen door May van den Hout van Fontys Sporthogeschool. Peter Goedhart van Eyeview Systems werd tweede. De beste ‘Rookies’ waren Mirjam Hampsink van SunDisc Solar Systems en Eric Gerridzen van Van den Belt Sport & Leisure. De ‘Longest Drive’ werd gewonnen door Jan Brugman van ProMinent Verder en de ‘Neary’ door Harm van den Eijnden van het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Uit alle enthousiaste reacties is op te maken dat de dag succesvol is verlopen.

ZwembadBranche Open zal in 2010 plaatsvinden op donderdag 27 mei.
De inschrijving hiervoor is al gestart! U kunt zich aanmelden via info@zwembadbranche.nl

Klik hier voor een foto impressie van deze dag


advertentie

VDH Watertechnology