App Software neemt VConsyst-activiteiten zwembaden over

Afgelopen najaar maakte VConsyst bekend de zwembranche te verlaten, om zich volop te focussen op afvalinzamelsystemen en inrichting van de openbare buitenruimte. VConsyst heeft nu de juiste overnamepartner gevonden in App: een solide marktpartij met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van innovatieve software en hardware combinaties voor bedrijven, bibliotheken, theaters, sporthallen en zwembaden.

VConsyst is verheugd dat ondersteuning, levering en dienstverlening van de VConsyst-programma’s worden voortgezet door de specialisten van App. Annet Jochemsen, CCO van VConsyst vertolkt de gevoelens binnen het bedrijf: “Een kwarteeuw heeft VConsyst zich met hart en ziel ingezet voor de zwembranche. Het afscheid valt ons zwaar, juist vanwege de goede samenwerkingen met de zwembaden. Nu we onze activiteiten in deze sector integraal kunnen overdragen aan een ervaren partij als App, hebben wij er alle vertrouwen in dat de belangen van onze klanten op een goede manier behartigd worden.”


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Denken vanuit behoefte van de klant

De zwembranche is niet nieuw voor App. Het bestaande platform van App omvat al een brede reeks aan cloudoplossingen, waaronder een zwembadenapp voor abonnementen, kaartverkoop, reserveringen en een kassasysteem voor horeca. Op dit moment wordt er de laatste hand gelegd aan een leerlingvolgsysteem. App is blij met de overname en ziet volop kansen om de VConsyst-programma’s te integreren met de bestaande activiteiten, en daarna verder uit te bouwen. Directeur Kees-Jan Dommisse: “In de activiteiten die we er nu bij krijgen komt veel van wat we het liefste doen samen. Zwembadmedewerkers en zwembadbezoekers helpen om tijd te besparen, software en hardware slim combineren, en altijd denken vanuit de behoefte van de klant.”

Soepele overgang

VConsyst en App zorgen samen voor een soepele overgang in 2023. Alle klanten zijn per brief geïnformeerd en worden ook persoonlijk benaderd voor een nadere kennismaking. Zwembaden die op dit moment benodigdheden zoals polsbandjes, uitleesapparatuur en kassa’s in gebruik hebben bij hun toegangssystemen, kunnen deze gewoon blijven bijbestellen zoals zij gewend zijn. Voor support kunnen bestaande klanten voorlopig een beroep blijven doen op de kennis en kunde van VConsyst-medewerkers. In de komende maanden zullen de supportwerkzaamheden geleidelijk overgaan van VConsyst naar App.

Kijk voor meer informatie op www.appsoftware.nl


advertentie

E.B.T.C.