Dit is waarom je NIET naar #ZBBC17 moet komen…

Hoor jij ook steeds meer collega’s praten over het ZwembadBranche Congres van 16 maart? Maar heb jij je nog niet aangemeld? Logisch, ik kan ook wel 4 redenen bedenken waarom je helemaal niet moet komen…
 

 

1. Je krijgt jeuk van inspirators…

‘Ik ben geen manager maar een inspirator’ Nou jij bent wel een manager en inspirators leiden je alleen maar af van je echte werk. Straks beginnen je collega’s nog over een andere koers of – nog erger – zelfmanagement. Nee, je kunt de verhalen van Meneer Reimers, Guido Thys en Jaap Bressers beter links laten liggen.
Of: Meneer Reimers, Guido Thys en Jaap Bressers zijn niet alleen boeiende sprekers, zij weten je ook precies op een inspirerende manier -aangevuld met de nodige humor- anders naar je werk te laten kijken.


Ben jij op zoek naar een (nieuw) leerlingvolgsysteem voor jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.2. Innovatie is een modewoord

Innovatie is inmiddels een achterhaald begrip, door iedereen te pas en te onpas gebruikt. Een containerbegrip voor iedereen die eigenlijk niet meer weet wat de volgende strategische stap zou moeten zijn. Nee, daar prik jij natuurlijk zo doorheen.
Of: We leven nou eenmaal in een snelle wereld. Trends en ontwikkelingen gaan snel, maar blijven gelukkig voor jou als bezoeker van deze dag zeker niet onopgemerkt.

3. Niet alweer netwerken?!

Wat levert een netwerkbijeenkomst nou eigenlijk op behalve handjes schudden en heel veel nieuwe visitekaartjes. Wat doe je er echt mee? Je weet toch dat je uiteindelijk met je eigen collega’s staat te praten. Hoezo netwerken?
Of: Het ZwembadBranche Congres is één van de weinige dagen waar je iedereen uit de zwembranche kunt tegenkomen. Je hoeft immers geen lid te zijn van een vereniging, alle professionals zijn welkom. Wij zorgen voor file-vrij en compleet verzorgd programma, jij hoeft er dus eigenlijk alleen maar te zijn. Een mooi moment om kennis te delen en kennis te maken.

4. Een hele dag weg? zonde van je tijd!

Weten mensen wel wat ze allemaal kunnen doen in een dag? Vergaderen, klanten te woord staan, je team achter de broek aan zitten, plannen bedenken. Al die uren waar anderen naar ‘inspirators’ luisteren, kun jij bergen werk verzetten. En die inspirerende verhalen? Die lees je wel in een boek of vakblad, op een moment dat het jou uitkomt.
Of: Het lezen van inspirerende verhalen is natuurlijk zeker een aanrader, dat zullen wij niet ontkennen… Maar wist jij dat een gemiddelde congresbezoeker zes gesprekken voert waar je anders zes middagen voor nodig hebt? Het ZwembadBranche Congres is een beleving waaruit je maanden later nog kennis en energie put.

Toch komen?

Ok, voor de eigenwijze professionals die toch willen komen. Wat levert het ZwembadBranche Congres dan wel op: Inspirerende sprekers, interessante workshops en het ontmoeten van 200 collega’s uit de zwembranche! In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. En om collega’s te ontmoeten. Het ZwembadBranche Congres is daarom een dag die je niet mag missen.

Kom jij dus wel? Meld je dan nu aan. En wacht niet te lang, want je wilt dit natuurlijk niet missen. Graag tot 16 maart in De Cantharel te Apeldoorn!

>> Kijk hier voor meer info over het ZwembadBranche Congres.


advertentie

Dewi Online