Zwemmonitor 2011

Hoeveel zwembaden zijn er in Nederland en welke voorzieningen bieden zij? En wie biedt waar welke zwemlessen aan? Dit zijn zo maar een paar vragen waar momenteel geen betrouwbaar antwoord op kan worden gegeven. Daarom is binnen het project ‘Waterdicht’ de Zwemmonitor gestart, een vragenlijst die gegevens over zwembaden en zwemlesaanbieders verzamelt. Om van de Zwemmonitor een succes te maken is medewerking en enthousiasme uit de hele branche een vereiste.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het W.J.H. Mulier Instituut in opdracht van Vereniging Sport en Gemeenten. RECRON, KNZB en Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ ondersteunen het onderzoek.

Wij hopen dat elke zwembadmanager, zwemlesaanbieder, zwemvereniging en T&R-bedrijf met zwembad de vragenlijst wil invullen. Ga naar www.zwemvaardigheid.nl, klik op de startknop voor de Zwemmonitor en vul uw inlogcode, die u per brief ontvangen heeft, in. Mocht u geen brief hebben ontvangen of uw inloggegevens kwijt zijn, neem dan contact op met Harold van der Werff of Ester Wisse van het Mulier Instituut, tel.: 073-6126401, e-mail: zwemmonitor@mulierinstituut.nl. Invullen kan tot uiterlijk donderdag 7 juli.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de luchtbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
advertentie

Splash Software