Zwembad ´t Bun verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

Wethouder Geert Post heeft donderdag 6 mei 2010 de 3 miljoenste bezoeker van zwembad ´t Bun te Urk welkom geheten. De 11-jarige Gerrit de Boer wordt door hem in het zonnetje gezet en mag voor de rest van 2010 gratis zwemmen in het zwembad. Ook ontvangt hij een opblaasbare krokodil en een waardebon van € 20,- die hij mag besteden in de horeca van het zwembad. Omdat Gerrit uit een groot gezin komt ontvangt hij ook nog een 50-bonnenboekje om vrij te zwemmen zodat het hele gezin kan delen in de feestvreugde.

Door de extra drukte en het feit dat de 3 miljoenste bezoeker deze week verwacht werd kwamen er meer bezoekers dan normaal deze week. Het bezoekers aantal van ’t Bun neemt de laatste jaren alleen maar toe; kwamen er in 2000 zo’n 93.000 bezoekers per jaar, de laatste jaren komen er zo’n 120.000 betalende bezoekers over de zwembadvloer. Een gunstige ontwikkeling in een zwembad wat op recreatief gebied dan ook veel te bieden heeft. Tien jaar geleden werd op 3 januari 2000 de toen 7-jarige Lub Barends de 2 miljoenste bezoeker. De kracht zit ook in de leuke activiteiten tijdens de vakantieperiodes. Ter ere van het heuglijke feit heeft het personeel van ’t Bun ook nu tijdens de hele meivakantie een feestprogramma samengesteld. Het zwembad ligt elke middag vol opblaasbaar spelmateriaal en er worden elk uur leuke spelletjes georganiseerd waarbij prijzen en vrij zwembonnen te winnen zijn.


advertentie


Ben jij op zoek naar een leverancier van LED verlichting voor in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.XS2 voor Zwembaden