15 oktober ZwembadBranche Dag

Wat is jouw favoriete zwem evergreen?

‘Stilstaan is achteruitgaan’ is een bekende managementterm. Je moet natuurlijk altijd in beweging blijven. Innoveren: nieuwe activiteiten, methodes, producten. Eens. Maar vergeet zeker niet de klassiekers. Het oude vertrouwde wat iedereen kent. Datgene waarvan iedereen weet dat het er is, wanneer en waar. Oftewel: koester de evergreens die juist veel trouwe bezoekers trekken. Wij noemen hier een paar op, maar zijn benieuwd naar jouw evergreens. We willen graag een top 20 maken van de meest succesvolle evergreens. Heb jij nog een mooie aanvulling voor deze lijst? Laat het ons weten!

1. Banenzwemmen

Het ziet er misschien niet flitsend uit, maar populair is het wel. Jaar in jaar uit weten zwemliefhebbers hun weg te vinden naar het zwembad. In alle rust zwemt men de baantjes in eigen tempo en verlaat vervolgens tevreden weer het zwembad. Misschien dat je het wel eens de tijden aanpast of iets toevoegt, maar laten verdwijnen van het programma is geen optie.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de waterbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.2. Discozwemmen

Lekker swingen en zwemmen, kletsen met vrienden en vriendinnen op eigentijdse muziek: welk kind wil dit nu niet? Te jong voor de kroeg, maar te oud voor de waterspeeltuin. Met discozwemmen voelt deze jeugd zich weer helemaal happy. Hoewel het soms hard werken is om alles in goede banen te leiden, zul je het zeker niet schrappen. Je wilt toch niet al die kinderen teleurstellen?

Babyzwemmen bij Zwemschool Domburg
(Foto: Zwemschool Domburg)

3. Babyzwemmen

Samen met je kind plezier beleven in en onder water met ‘opdrachtjes’ en liedjes. Spelenderwijs raakt het kind gewend aan het water. Natuurlijk belangrijk want over een paar jaar begint het leren zwemmen. Een goede voorbereiding kan dan van groot belang zijn. Nog belangrijker, hier begint eigenlijk de klantenbinding al. Bij een ‘levenlang zwemmen’ mag het babyzwemmen dus zeker niet ontbreken op het programma.

Wat is jouw favoriete zwem evergreen?


advertentie

Alle leveranciers voor de zwembranche vind je hier