ZWEM-event 2010

Op zaterdag 11 september om 14:00 wordt voor de 3e maal het ZWEM-event georganiseerd. Waar het ZWEM-event in 2008 nog alleen in het Van Maanenbad in Rotterdam-Noord werd gehouden, vindt het ZWEM-event in 2010 in 3 verschillende Rotterdamse zwembaden tegelijkertijd plaats. Zeven Spetterende zwemverenigingen presenteren zich op deze dag aan de Rotterdamse jeugd en hun ouders. Kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun ouders zijn deze dag om 14:00 welkom voor een spetterende middag. Op deze middag kan gratis kennis gemaakt worden met de sporten die de Rotterdamse zwemverenigingen te bieden hebben: waterpolo, wedstrijd zwemmen, persluchtduiken en snorkelen. Topzwemmers en topwaterpolo’ers geven kinderen leuke kennismakingstrainingen.

Naast kennismaking met deze sporten kunnen de kinderen meedoen met het waterfunparcours, de megasurvivalbaan afleggen, over de zeepbaan glijden, of de informatiemarkt bezoeken. Op de informatiemarkt kunnen kinderen én hun ouders meer informatie over de zwemverenigingen en het Jeugdsportfonds verkrijgen. Ook is er voor zowel de kinderen als ouders gratis een lekker hapje en drankje aanwezig. ‘Om het dit jaar ook wat aantrekkelijker voor de ouders te maken, is er vanaf 14:00 een echt zwembuffet. Wij vinden het erg belangrijk dat ook de ouders weten wat voor zwemsporten er te beoefenen zijn in Rotterdam en hopen hen met dit heerlijke buffet en de informatiemarkt wat langer in het zwembad te houden’ aldus ZWEM-event coördinator Patrick van Sevenbergen. Gedurende de hele dag draait er in alle zwembaden een DJ en de dag wordt dan ook afgesloten met een zwemdisco.

Het ZWEM-event 2010 wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden, Sportfondsenbad Rotterdam Noord, Bewonersorganisatie Bergpolder, Stichting Volkskracht, B-Sportive en Rotterdam Sportsupport. Voor meer informatie en een impressie van de vorige jaren kijk op: www.zwem-event.nl.


Ben jij op zoek naar een leverancier van bodemzuigers? 👉 Klik hier.
advertentie

E.B.T.C.