15 oktober ZwembadBranche Dag

Susanne Heeremans ‘Zwemonderwijzer van het jaar’

zwemonderwijzervanhetjaar2010
foto: Gerben Pul Fotografie

Op 26 april 2010  is tijdens de Week van het Zwemonderwijs voor het eerst de titel `Zwemonderwijzer van het jaar’ uitgereikt aan Susanne Heeremans van het Sloterparkbad. Zij mag zich een jaar lang de beste zwemonderwijzer van Nederland noemen. Een verkiezing die mooi past bij het thema van de Week van het zwemonderwijs, `Zwemonderwijs: een vak apart’, waar de deelnemers een ontdekkingstocht ervaren naar het ultieme vakmanschap van de zwemonderwijzer.

De kandidaten voor de verkiezing `Zwemonderwijzer van het jaar’ konden zichzelf aanmelden of worden voorgedragen door een collega door het invullen van een vragenlijst. Uit vele reacties was een drietal kandidaten geselecteerd die in de finale om de eer streden. Naast Heeremans waren genomineerd: Wilma Filippo van Zwembad Valkenhuizen en Temby van den Berg van het Twentebad. In de finale hebben zij aan een groep kinderen zwemles geven in de Grote Koppel te Arnhem. Een deskundige jury heeft op basis van deze zwemles de winnaar aangewezen. Meer informatie over deze finale leest u in de komende uitgave van ZwembadBranche

Volgend jaar zal deze verkiezing worden herhaald.
Klik hier voor de reportage die Hart van Nederland maakte. (Laatste item begint vanaf minuut 14.55)


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwemlesmaterialen? 👉 Klik hier.Zwemonderwijzer van het jaar is een initiatief van Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en het vakblad ZwembadBranche.
(Op de foto van links naar rechts: Susanne Heeremans, Leone Hamaker, Temby van den Berg en Wilma Filippo)


advertentie

XS2 voor Zwembaden

Een gedachte over “Susanne Heeremans ‘Zwemonderwijzer van het jaar’

Reacties zijn gesloten.