15 oktober ZwembadBranche Dag

Subsessie ZwembadBranche Congres: Anders kijken, organiseren en groeien

Heb jij wel weer eens behoefte aan inspiratie, nieuwe inzichten en bijpraten met collega’s? Nog steeds zijn er veel uitdagingen, maar je ziet ook kansen en wil weer eens andere ideeën opdoen. Waar kan dit beter dan op het ZwembadBranche Congres? Op woensdag 27 maart is het weer zover. Naast een mooi plenair programma zijn er ook weer subsessies. Wil jij weten hoe jij kan inzetten op een medemenselijke en wendbare organisatie? Kom dan naar de sessie van Roland Rijshouwer.

MensenWerk

Net als in vele sectoren staat de organisatie van zwembaden onder druk. Alle zeilen moeten worden bijgezet om een kwalitatief goed aanbod te kunnen bieden en een veilige omgeving. Met welke stappen kan de zwembranche dan meer continuïteit bieden voor haar bezoekers, stakeholders en de omgeving? Laten we het samen onderzoeken. In deze sessie gaan we onder begeleiding van Roland Rijshouwer aan de hand van de drie stappen uit de MensenWerk methode met elkaar ontdekken of en hoe we tot oplossingsrichtingen kunnen komen om veranderingen of verbeteringen te realiseren. 


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.Roland Rijshouwer

Roland houdt zich sinds 2004 als procesbegeleider bezig met competentie management, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit SportWorks heeft hij maatschappelijke projecten als buursportcoaches, Team Fit en sportakkoorden opgezet en uitgevoerd.  Daarnaast heeft hij een grote groep aan organisaties en mensen begeleid, gecoacht en gemanaged. Sinds enige jaren is hij met Roland Rijshouwer Mensenwerk ook actief in andere sectoren. Maar altijd is er een gemene deler: de mens staat centraal en sociaal maatschappelijke impact realiseren. Op het ZwembadBranche Congres op 27 maart vertelt Roland alles over de medemenselijke en wendbare organisatie. Maar bovenal gaat hij ook graag met elkaar het gesprek aan over hoe je anders kan kijken, organiseren en groeien.

Ons congres is anders dan de meeste congressen in de zwembranche. Wij programmeren (bekende) sprekers die niet uit de zwembranche komen om je zo te laten inspireren met kennis en inzichten van buitenaf. Ook is ons programma filevrij, we starten om 7:00 met een ontbijt en sluiten we de dag rond 15:00 af met een netwerkborrel. En als je 7:00 toch nog een beetje vroeg vindt, je kunt via onze webshop ook een hotelovernachting boeken.

 Benieuwd naar de andere sprekers? Lees dan hier alles over het programma.


advertentie

VDH Watertechnology