23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Start verkiezing Zwembad van het Jaar 2011

in 2010 is voor het eerst de verkiezing ‘Zwembad van het Jaar’ georganiseerd. De verkiezing leverde de zwembaden die actief met de verkiezing aan de slag zijn gegaan veel positieve publiciteit op. Via lokale media en internet, maar ook zelfs via radio en TV. Meer dan 61.000 mensen brachten hun stem uit en naast een winnend zwembad in iedere provincie, won zwembad in de Dennen het Gouden Startblok, Zwembad De Bongerd het Zilveren Startblok en werd Zwembad Calluna verkozen tot Groenste zwembad van het jaar.

Dit jaar vindt de verkiezing van Zwembad van het Jaar opnieuw plaats. Mét dit jaar een aantal nieuwe elementen. Zo start de verkiezing op 15 augustus en kan er worden gestemd tot en met 29 oktober 2011. Hierdoor krijgen ook de buitenbaden volop de mogelijkheid om mee te doen en hun bezoekers op te roepen een stem uit te brengen. Daarnaast ontvangen alle provincie winnaars dit jaar een award. Tevens ontvangt de landelijke winnaar wederom het Gouden Startblok. Omdat in 2010 veel zwembaden ludieke acties hebben ondernomen worden er dit jaar maar liefst 3 Zilveren Startblokken uitgereikt aan de zwembaden met de origineelste acties. Het Groene Startblok gaat wederom naar het Groenste Zwembad. Tot slot zijn er nu ook diverse Zwembad Awards te vergeven aan onder andere het zwembad met het meeste aantal stemmen en het zwembad met de hoogste score voor klantvriendelijkheid. Omdat zwembaden graag willen weten welke scores behaald zijn, worden dit jaar de resultaten (aantal stemmen en scores) op verzoek beschikbaar gesteld aan deelnemende zwembaden.

Lees het hele artikel in ZwembadBranche nr.29


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
advertentie

Dewi Online