Op zoek naar die ene leverancier?

Vragen of dilemma’s? Kom naar ons spreekuur

Tijdens de ZwembadBranche Dag is er een beursplein met meer dan 70 exposanten, zijn er verschillende workshops en ontmoet je vele collega’s uit de branche. Op deze dag is er dus heel veel informatie te halen. Of het nu gaat om hygiëne, zwemles, duurzaamheid, glijbanen, lesmateriaal, veiligheid of techniek op 11 oktober hoor en zie je de laatste ontwikkelingen van onze exposanten en experts. Maar soms heb je een hele specifieke vraag of zou je graag eens 1 op 1 willen sparren met een expert. Dat kan dit jaar tijdens onze spreekuren. Gedurende de dag zijn er speciale spreekuren voor techniek en zwemles waar jij jouw vragen/dilemma’s kunt voorleggen aan experts. En mocht je meer willen weten, dan kun je samen afspraken maken voor een vervolg.

Zwemles Spreekuur – Claartje Driessen, Leone Hamaker en Titeke Postma

Zwemles is voor veel zwembaden het hart van de organisatie. Al die kinderen die leren zwemmen en hopelijk daarna ook nog steeds blijven zwemmen. Maar het leren zwemmen gaat zeker niet altijd vanzelf. Niet elk kind is (snel) watervrij, ouders werken niet altijd mee, sommige kinderen maken maar langzaam vorderingen. Kortom: het gaat lang niet altijd volgens het boekje. Herken jij dit? Heb jij iets waar je al een tijdje mee worstelt en kom je er niet helemaal uit? Kom dan naar ons zwemles spreekuur.

Technisch Spreekuur – Verenigde Technici in de Zwembadbranche (VTZ)

De techniek van een zwembad is niet altijd makkelijke materie. Nieuwe technieken doen hun intrede of wetten worden gewijzigd. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dit scheelt geld en –zeker ook belangrijk- spaart het milieu. Het is dus belangrijk om bij te blijven en niks te missen. Tijdens de ZwembadBranche Dag kun je een aantal technische workshops volgen om je kennis bij te schaven. Maar mocht je evengoed nog steeds met een vraagstuk rondlopen, kun je ook naar het technisch spreekuur komen.

Aanmelden

Het beursplein is open van 09.00 tot 17.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Je kunt je aanmelden tot 10 oktober, hierna kost een ticket €20,00. Kijk voor meer informatie en aanmelden op ZwembadBranche.
ZwembadBranche Dag 2022