Sportfondsen overhandigt € 33.496,- aan Spieren voor Spieren

Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren en kind ambassadeur Thom Scheenstra hebben van mevrouw De Zoete, door de Wintertijd Challenge beter bekend als ‘Oma Sylvia’, een cheque overhandigd gekregen met het prachtige bedrag van € 33.496,00. Oma Sylvia heeft zelf een gigantisch hoog bedrag bij elkaar gezwommen in het Zwembad De Bongerd in Wageningen. Tijdens het extra uur midden in de nacht vanwege de wintertijd heeft zij maar liefst € 5.792,- via sponsoren bij elkaar gekregen.

V.l.n.r.Bruno Giebels (directeur Sportfondsen Groep), Minke Booij (directeur Spieren voor Spieren). Thom Scheenstra (kind ambassadeur Spieren voor Spieren), Oma Sylvia (Mevrouw De Zoete), Alwin Heij (manager Sportfondsen Wageningen -Zwembad De Bongerd)

Trots

Oma Sylvia vertelt: “Wij hebben 8 gezonde kleinkinderen. In het ziekenhuis in Utrecht heb ik kinderen gezien met een spierziekte en daar was ik erg van onder de indruk. Daar wil ik mij helemaal voor in zetten. Ik ben ruim van tevoren al bezig geweest om op verschillende manieren geld bij elkaar te verzamelen voor Spieren voor Spieren. Uiteraard ben ik wel trots op dit geweldige resultaat. En dan te bedenken dat ik driekwart jaar een allergie voor chloor had en zwemmen even niet ging. Gelukkig is dat weer goed gekomen”.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Lees ook: Wintertijd Challenge heeft een mooi bedrag opgehaald

Recordbedrag Sportfondsen

Minke Booij laat weten zeer verheugd te zijn met dit bedrag. ”Ik ben namens Spieren voor Spieren enorm dankbaar dat de bezoekers van Sportfondsen zich voor het vierde jaar zo actief hebben ingezet. Ik maak daarom ook van de gelegenheid gebruik om Bruno Giebels als vertegenwoordiger van de Sportfondsen Groep te bedanken voor deze geweldige bijdrage van het voor jullie recordbedrag van € 33.496,-. Hiermee komt het Spieren voor Spieren totaal tijdens deze 7e editie van de Wintertijd Challenge op € 197.388,- en daarmee kunnen we aan de slag met de verdere uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.”

Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren heeft als doel het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat doen zij door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren, zoals tijdens de sportieve Wintertijd Challenge, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. Het geld wordt opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen.


advertentie

Alle leveranciers voor de zwembranche vind je hier