SFRecreatie presenteert loopbaaninstrument, RoutePlanner, aan branche

Tijdens de jaarlijkse conferentie van het Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) – Recreatie Toppers- is op donderdag 4 maart 2010 het Loopbaaninstrument RoutePlanner gepresenteerd aan de branche. Met dit instrument kunnen medewerkers in de verblijfsrecreatie, zwembadbranche en buitensport hun loopbaan uitstippelen. In de cao Recreatie hebben sociale partners afgesproken dat voor medewerkers in de branche een loopbaanadviesinstrument ontwikkeld moet worden. Vanaf 4 maart 2010 kunnen medewerkers in de branche gebruik maken van het ontwikkelde instrument RoutePlanner. RoutePlanner is bedacht door SFRecreatie om medewerkers te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en geeft inzicht waar hij naar toe wil in zijn werk. Voor vandaag en bijvoorbeeld over 5 of 10 jaar.
Onder professionele begeleiding ontdekt de medewerker waar zijn kansen liggen. Hij krijgt advies over opleidingen, cursussen en trainingen. En met tests en gesprekken met een loopbaancoach, helpt RoutePlanner medewerkers bij het uitstippelen van hun loopbaan. RoutePlanner is een prima hulpmiddel in de cyclus van beoordelings- en functioneringgesprekken bij een bedrijf. Met RoutePlanner wordt de behoefte aan loopbaanontwikkeling en scholing van individuele personeelsleden geïnventariseerd. Met een advies en stappenplan worden medewerkers geholpen bij het uitstippelen van hun loopbaan. Dit zal de doorstroming van uw medewerkers naar andere, beter passende of hogere, functies in uw organisatie bevorderen. Medewerkers zullen hun capaciteiten verbreden en hun inzetbaarheid en werkplezier vergroten. Dit komt ten goede van de productiviteit en de gasttevredenheid.

Meer informatie staat op de website van SFRecreatie. Ook kunnen medewerkers zich hier digitaal aanmelden voor RoutePlanner: www.sectorrecreatie.nl/routeplanner.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de luchtbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
advertentie

Dewi Online