Recordaantal bezoekers ZwembadBranche Dag

Op woensdag 11 oktober vond de ZwembadBranche Dag plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van verbinden, kennis delen en kennismaken. De dag was dit jaar nog gevarieerder en groter en dus te leuk om te missen. Zeker ook doordat de dag feestelijk werd afgesloten met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards. In totaal bezochten 900 vakgenoten uit de zwembranche het evenement dat dit jaar groter was dan ooit. Volgend jaar zal de vijfde (lustrum) editie opnieuw plaatsvinden in DeFabrique. Wij hopen dat iedereen dan ook met dezelfde positieve vibe naar Utrecht zal afreizen.


Klik hier voor een fotoimpressie van de dag, gemaakt door onze huisfotograaf Kenneth Stamp


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het verduurzamen van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Inspireren

In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom een dag bij uitstek die je als professional uit de zwembranche niet wilt missen. Op het beursplein stonden 80 exposanten die de branche weer op de hoogte bracht van de de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast waren er workshops die traditiegetrouw volle zalen trokken. Dit jaar was er zelfs een silent workshop op de beursvloer zelf waarmee de deelnemers via headsets de workshop konden volgen. En er waren spreekuren voor zwemles en techniek. Voor het eerst dit jaar werden aan het einde van de beursdag de ZwembaBranche Awards uitgereikt tijdens een feestelijke show van de dag. En natuurlijk was er ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met oude en nieuwe collega’s.

Lees ook: Winnaars Awards bekendgemaakt tijdens feestelijk slot ZBBD17

Bedankt & tot volgend jaar!

Wij willen graag alle exposanten bedanken voor hun bijdrage aan deze dag. En natuurlijk alle 900 bezoekers die deze dag tot een evenement maken die je niet wilt missen. Wij zien jullie graag volgend jaar weer!


advertentie