15 oktober ZwembadBranche Dag

Pieter van den Hoogenband supporter Midzomernachtduik

Op 20 juni 2014 vindt voor de derde keer de Midzomernachtduik plaats. Het evenement is bedoeld om het zwemmen in één keer op een positieve manier extra onder de aandacht brengen. Juist in deze tijd, waarin veel baden met sluiting worden bedreigd. Voor een leven lang zwemplezier kunnen we geen enkel zwembad missen.

Dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Spieren voor Spieren. Elk kind moet onbezorgd kunnen bewegen. Maar niet elk kind kan dit door een spierziekte, Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. De Midzomernachtduik is dit jaar dus meer dan alleen een spetterend begin van de zomer. Het is ook een mooi moment om je als zwembad in te zetten voor een goed doel. Een initiatief dat de nieuwe ambassadeur van Spieren voor Spieren en Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband dan ook een warm hart toedraagt. “Als kersverse ambassadeur van Spieren voor Spieren vind ik het erg mooi dat we verbonden zijn als goed doel aan de Midzomernachtduik van ZwembadBranche. Ik zou het fantastisch vinden als dit een jaarlijkse traditie wordt, waarbij alle zwembaden in Nederland samen met hun achterban hun gezonde spieren inzetten voor kinderen zieke spieren. Heel veel succes en plezier allemaal en alvast ontzettend bedankt voor jullie inzet, mede namens de 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland.”


Ben jij op zoek naar een leverancier van waterspeeltoestellen? 👉 Klik hier.Heb jij je al aangemeld?
Op dit moment doen meer dan 40 zwembaden aan dit evenement mee. Het programma is per locatie verschillend en kan op elk moment van de dag starten. De een organiseert een barbecue, de ander een wedstrijd bommetje of een aqua disco. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te zwemmen. Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende accommodaties tot nu toe.

Pieter-en-Viggo


advertentie

Dewi Online