Persoonlijkheid van het jaar: wie wordt de opvolger van Titeke Postma?

Vorig jaar werd de ‘Persoonlijkheid van het jaar award’ tijdens de ZwembadBranche Awards uitgereikt aan Titeke Postma. Zij volgde daarmee Dirk Bouwma op. Ook dit jaar zijn wij op zoek naar de Persoonlijkheid van het jaar. Wie wordt de opvolger van Titeke? Weet jij een goede collega die het verdient om een jaar lang de titel ‘Persoonlijkheid van het jaar’ te mogen dragen?

Eigenwijs

Om uiteindelijk de Persoonlijkheid van het jaar te kiezen, stellen we eerst een top 50 samen van onmisbare mensen in het vak. De vraag is daarom aan jullie: welke collega heeft passie voor zijn vak, is in staat om dingen echt anders te doen of iets te veranderen? Welke collega’s durven buiten de geijkte paden te lopen, zijn onderscheidend, zwemmen soms tegen de stroom in en zijn een beetje eigenwijs. Kortom: welke vakgenoot zou je het meeste missen als hij of zij niet meer in de zwembranche werkzaam zou zijn?

Meld jouw collega vandaag nog aan!

Aanmelden

Bij het samenstellen van de top 50 van onmisbare mensen om uiteindelijk de Persoonlijkheid van het jaar te kunnen bepalen, hebben wij jouw hulp dus nodig! Wij horen graag van jou welke 50 vakgenoten het afgelopen jaar het verschil maakten in de zwembranche. De winnaar van deze top 50 – die wederom door de branche zelf wordt bepaald – ontvangt vervolgens de award ‘Persoonlijkheid van het jaar’ en mag een jaar lang deze titel dragen. Dus heb jij een collega die op de éen of andere manier zijn of haar stempel heeft gedrukt op de Nederlandse zwembranche? Meld deze collega dan vandaag nog aan via deze linkvoor de top 50. Iedereen professional uit de zwembranche kan een collega aandragen.

ZwembadBranche Dag

Naast de Persoonlijkheid van het jaar worden er ook Awards gegeven aan het beste zwemlesteam, de beste accommodatie, het beste openluchtbad, de beste zwemschool en de meest klantvriendelijke accommodatie. Alle winnaars van de ZwembadBranche Awards worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke Award Show op 8 oktober, aansluitend aan de ZwembadBranche Dag. De ZwembadBranche Dag is een dag vol inspiratie, informatie en waar je ook volop de gelegenheid krijgt om bij te praten met je collega’s.

Meld jouw collega vandaag nog aan!
Variodeck