Nog meer workshops: welke volg jij op de ZwembadBranche Dag 2022?


Er is veel gaande in de branche, heb jij daarom ook behoefte aan inspiratie en het ontmoeten van collega’s om nieuwe inzichten op te doen? Ga naar de ZwembadBranche Dag en kom figuurlijk én letterlijk in beweging door een goed gesprek met je collega’s over wat de branche nu bezighoudt. Of laat je inspireren over het zwembad 2.0 dat energie verbindt en niet verslindt en zo toekomstbestendig is en als exploitatie beheersbaar. En natuurlijk zijn er nog meer workshops én is er een beursplein met bijna alle leveranciers uit de zwembranche. Tot over 3 weken!


Ben jij op zoek naar een leverancier van bodemzuigers? 👉 Klik hier.Herrie op de werkvloer | Minette Lommers (directeur City Sport Veldhoven) en Nicolette van Mierlo

Creativiteit leidt tot mooie dingen, hetzelfde geldt voor workshops. Minette Lommers (directeur City Sport Veldhoven) en Nicolette van Mierlo, beide bekende namen uit de zwembranche, gaan daarom op een zeer interactieve manier de dialoog aan. Aan de hand van prikkelende stellingen komen actuele onderwerpen en interessante vraagstukken vanuit de praktijk aan de orde. Maar je mag ook zelf stellingen inbrengen. Deze workshop is dan ook niet voor vakgenoten die liever luisteren en hun mening voor zich houden, actief deelnemen is een voorwaarde. Dus als jij er niet voor terugdeinst om je uit te spreken over onderwerpen die leven op de werkvloer en je durft je tegelijkertijd kwetsbaar op te stellen om te leren van je collega’s, dan zit je goed bij Nicolette en Minette. Zij brengen je tijdens deze workshop namelijk figuurlijk én letterlijk in beweging. Gegarandeerd ga je terug naar huis met gedachten en inzichten waar je zeker iets mee gaat doen. Op je eigen werkvloer.

Kijk hier voor de workshops Beweegvriendelijke concepten creëren voor zwemmers met het Athletic Skills Model en HELP! Waar zijn de zwemonderwijzers? Voor meer workshops, houd de website in de gaten.

Zwembad 2.0: van energieverslinder naar energieverbinder | Ronald Spoelstra (Innax)

De zorgen om ons klimaat nemen toe, net als de prijzen voor gas en energie. Beide hebben grote gevolgen voor de samenleving. De urgentie om te besparen wordt steeds groter en voor grootverbruikers zoals zwembaden is dit hét moment voor duurzame oplossingen. Niet alleen bij nieuwbouw, ook bij bestaande zwembaden. Door nu te elektrificeren en zelf energie op te wekken gaan de lasten drastisch omlaag, tot in de verre toekomst. Maar er kan nog meer, volgens Ronald Spoelstra is het tijd voor een andere benadering. In deze workshop laat hij zien hoe een zwembad van grootverbruiker kan veranderen naar een energieleverend gebouw dat een energie knooppunt vormt voor de omgeving. Niet alleen de energie opwekken, maar ook opslaan en uitwisselen. Van verslinder naar verbinder door het durven toepassen van nieuwe technieken, het kijken naar slimme concepten en het aangaan van interessante samenwerkingen. Met de Trias Energetica 2.0 maak je een zwembad toekomstbestendig en -zeker ook belangrijk- de exploitatie beheersbaar.

Gratis aanmelden

De ZwembadBranche Dag vindt plaats op dinsdag 11 oktober 2022 van 09:00-16:00 uur. Toegang tot de beursvloer en alle workshops is bij voorregistratie gratis. Let op! De ZwembadBranche Dag zal plaatsvinden op een nieuwe locatie, de Midden Nederland Hallen in Barneveld.


advertentie

Hellebrekers