Nationaal Zwembadcongres geeft een bredere kijk op zwembaden

‘Durf te dromen’ is het thema van het Nationaal Zwembadcongres 2010. Een zwembad is meer dan ‘een bak water’, juist in tijden van bezuinigingen is het belangrijk dit duidelijk te maken en daarbij open te staan voor nieuwe ideeën en innovaties om te kunnen overleven en sterker te worden. Tijdens het Nationaal Zwembadcongres op 24 en 25 november in Ahoy biedt Vereniging Sport en Gemeenten u deze brede kijk op zwembaden.

Sprekers van vooral buiten de sector laten hun licht schijnen op de zwembadbranche en geven u daarmee handvatten om de rol en positie van uw zwembad te versterken in de veranderende samenleving. Tijdens het ochtendprogramma schotelt organisatieactivist Harold Janssen u drie inspirerende dromen voor. Op de middag van de eerste dag en de ochtend van de tweede dag wordt er in de verschillende subsessies verder gedroomd over de zwembadbranche. Tegelijk met het Nationaal Zwembadcongres vindt de beurs Leisure & Sport Totaal plaats. Zo kunt u tijdens het congres ook de beurs bezoeken en kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op en rond ons vakgebied.


advertentie


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.VDH Watertechnology