Mini-seminar Ben Tiggelaar

foto: Maddy Christine Hope
foto: Maddy Christine Hope

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 25 jaar op de onderwerpen verandering en leiderschap. Zijn doel: mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Vanaf 2000 veroverde Ben met vijf verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Bens jaarlijkse seminar ‘MBA in één dag’, waaraan meer dan 14.500 managers deelnamen, is het meest bezochte seminar ooit in Nederland.

Bens bekendste boek heet Dromen, Durven, Doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland ruim 300.000 exemplaren verkocht. Andere boeken van zijn hand zijn onder meer: MBA in één dag – Het boek, Dit wordt jouw jaar! Doen! en Vol in balans. Ben verzorgt jaarlijks een aantal ‘in company’ lezingen en seminars. Tijdens die sessies wordt er geleerd, gelachen én vooral ook hard gewerkt.

Het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf

Waarom houden we de meeste veranderingen niet vol?
Wat bepaalt 95% van je gedrag (zonder dat je het merkt)?
Hoe ontwikkel je met succes nieuwe, effectieve gewoontes?
Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling… Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering? Ben Tiggelaar geeft heldere antwoorden. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen die – met vallen en opstaan – hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf.

Seminar Ben Tiggelaar

Wil jij ook geïnspireerd raken door Ben Tiggelaar en je dromen omzetten in plannen? Tijdens de ZwembadBranche Dag op 8 oktober a.s. zal Ben tijdens het ochtendprogramma een mini-seminar geven. Dit ochtendprogramma is van 9.30-14.00 en kost € 149, dit is inclusief mini-seminar van topcoach Ben Tiggelaar, netwerklunch en een bezoek aan het Beursplein. Op het Beursplein word je bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, kun je gratis advies krijgen van experts maar ook handige tips en ondernemersvisies aangereikt krijgen.

Aanmelden seminar Ben Tiggelaar

#ZBBD14 – INSPIREREN – INFORMEREN – MOTIVEREN – ADVISEREN