23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Mening zwemmers centraal bij vernieuwde Zwembad van het Jaar Verkiezing

Na 5 succesvolle eerdere edities is de opzet Zwembad van het Jaar Verkiezing dit jaar compleet vernieuwd. Op basis van de wensen van de zwembaden zelf draait de verkiezing nu volledig om de mening van de zwemmers. Het aantal stemmen dat een zwembad behaald is niet meer van invloed op de einduitslag.

Nu stemmen op buitenbaden, vanaf oktober op binnen- en combibaden
Voor de buitenbaden is de verkiezing onlangs van start gegaan en stemmen kan nog tot en met 20 september 2015. Stemmen op de binnen- en combibaden kan vanaf 9 oktober 2015. Bij het stemmen via www.zwembadvanhetjaar.nl wordt een uitgebreide beoordeling van het zwembad gevraagd.

Vernieuwde opzet op basis van feedback van zwembaden
De vernieuwde opzet is tot stand gekomen op basis van de feedback van de zwmebaden zelf. “Na de vorige editie van de verkiezing in 2014, hebben we uitgebreid geëvalueerd met de deelnemende zwembaden. Op basis daar van is er een vernieuwde verkiezingsopzet tot stand gekomen. Aan de belangrijkste wensen van de zwembaden wordt in deze vernieuwde opzet voldaan. De verkiezing draait nu volledig om de inhoudelijke en uitgebreide beoordeling van de zwembadbezoekers (niet om welk zwembad de meeste stemmen krijgt). De verkiezing biedt zwembaden volledig inzicht in de beoordelingen, inclusief een benchmark en concrete verbeterpunten”, Aldus Lisanne Feenema van organisator Vote Company.

Aanmelden noodzakelijk
Zwembaden die willen deelnemen aan de verkiezing kunnen zich aanmelden via www.zwembadvanhetjaar.nl. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company en wordt mede mogelijk gemaakt door partner Sealed Air Diversey Care.

Alle informatie over deze verkiezing is te vinden via www.zwembadvanhetjaar.nl
 
 
 
 
 
banner-zbbd15