Wil jij een gratis klanttevredenheidsonderzoek?

De winnaar van de ZwembadBranche Awards wordt bij een aantal categorieën bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek via het reviewsysteem van Klantenvertellen. Zo krijg je dus naast de kans op een award ook een gratis klanttevredenheidsonderzoek. In verschillende categorieën zullen wij op zoek gaan naar uitblinkers. De ZwembadBranche Awards zullen 11 oktober tijdens de ZwembadBranche Dag worden uitgereikt.

Klanttevredenheidsonderzoek

De ZwembadBranche Awards worden uitgereikt in 11 categorieën. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor meerdere categorieën. De winnaars van de categorieën beste zwemlesteam, beste accommodatie, beste zwemschool en meest klantvriendelijke accommodatie worden bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek via het reviewsysteem van Klantenvertellen. Consumenten kunnen hun favoriet beoordelen aan de hand van een korte vragenlijst op een review pagina van Klantenvertellen. In het review onderzoek worden de deelnemers beoordeeld aan de hand van rapportcijfers op afzonderlijke aspecten, klik hier voor het voorbeeld. Op basis van de beoordelingen van klanten wordt per deelnemer een eindcijfer bepaald. Deelnemers kunnen tijdens de stemperiode volgen hoeveel stemmen zij hebben verzameld, de behaalde scores worden online gepubliceerd.

Voordelen deelname

  • Een graadmeter voor de deelnemer: inzicht in de waardering van de dienstverlening door klanten.
  • Scores uit het consumentenonderzoek op diverse aspecten in vergelijking tot het gemiddelde van andere deelnemers waardoor inzichtelijk wordt welke aspecten nog kunnen worden verbeterd.
  • (Media)aandacht voor alle deelnemers en waardering van de consument: dat is de beste promotie.
  • De winnaars van deze awards mogen het gehele jaar het logo van de ZwembadBranche Awards gebruiken met de vermelding winnaar ZwembadBranche Award 2017 en de reviews op het domein van Klantenvertellen tonen.
  • Het verzamelen van reviews bij de klant en de mogelijkheid om deze reviews na afloop toe te voegen aan het Klantenvertellen reviewsysteem (wanneer men daar een abonnement op heeft of neemt).

   

  Meld jouw accommodatie vandaag nog aan

  Lijkt het jou leuk om mee te dingen voor één van de Gouden Zeepaardjes? Meld jouw accommodatie vandaag nog aan via deze link.
  Variopool