Kinderen leren zwemmen met Donald Duck Junior

Unieke samenwerking Sanoma Media en Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Kinderen kunnen vanaf nu hun zwemdiploma halen samen met de beroemdste kei in zwemmen: Donald Duck! Sanoma Media en het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ zijn voor de komende drie jaar een samenwerkingsverband aangegaan voor het Nationale Zwemdiploma ‘Zwem-ABC’.
Dit resulteert onder andere in het uitgeven van een vrolijke Donald Duck Junior Zwemspecial met bijbehorend promotiemateriaal, waarbij Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak het gezicht vormen van het Zwem-ABC.

‘Wij zijn erg blij met dit strategisch partnership,’ zegt Ronald ter Hoeven, directeur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. ‘De belevingswereld van Donald Duck sluit perfect aan op de echte wereld en spreekt kinderen die leren zwemmen heel erg aan. Het past bovendien goed in de verdere professionalisering van het diplomazwemmen. Met het aangaan van een samenwerking met Sanoma Media zetten wij de deur open voor andere adverteerders om mee te gaan liften op de grote communicatiekracht die wij hebben als aanbieder van het Zwem-ABC. Wij bereiken nagenoeg alle kinderen in Nederland. Met de extra inkomsten vanuit de private hoek zijn wij in staat om het leren zwemmen verder te ontwikkelen en vooral leuker te maken.”
 
Prachtig platform
Suzan Schouten, uitgever Sanoma Kids, vindt het partnership een heel logische samenwerking. ‘Donald Duck is niet altijd even handig en voorbeeldig, maar in één ding is hij een kei: zwemmen! Dus van wie kun je zoiets belangrijks beter leren dan van deze eend? Vandaar dat we heel gelukkig zijn met deze samenwerking. Alle kinderen in Nederland die afzwemmen zijn ook beginnend lezer. Dat is precies de doelgroep van Donald Duck Junior. Voor Sanoma Media een prachtig bereik via het diplomazwemmen, en voor de kinderen een prachtige beloning.’


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwemlesmaterialen? 👉 Klik hier.
advertentie

Hellebrekers