Finalisten ‘Zwemonderwijzer van het jaar’ 2012 bekend

Op maandag 16 april 2012 wordt voor de derde keer op rij de `Zwemonderwijzer van het jaar’ verkozen. Tijdens deze verkiezing wordt met waardering voor de zwemonderwijzer die met passie voor het vak en oog voor het kind zijn of haar vak uitoefent, gezocht naar een zwemonderwijzer die zich onderscheidt van de rest. De winnaar mag zich vervolgens een jaar lang de beste zwemonderwijzer van Nederland noemen. Afgelopen jaar werd de tweede editie gehouden met als winnaar Vanessa Neijzing van Zwembad De Watering in Wormerveer. Neijzing overtuigde de jury door haar overduidelijke passie voor het zwemonderwijs en de aandacht voor elk kind in het bijzonder.

De kandidaten voor de verkiezing `Zwemonderwijzer van het jaar’ 2012 konden zichzelf aanmelden of worden aangemeld door een collega door het invullen van een vragenlijst. Uit vele reacties is een drietal kandidaten geselecteerd die op maandag 16 april a.s. in de finale in Zwembad Zaangolf in Koog aan de Zaan zullen uitmaken wie er met de titel vandoor gaat.


Ben jij op zoek naar een (nieuw) leerlingvolgsysteem voor jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.De drie genomineerden zijn: Aziz el Khamssi van Sportcentrum West in Rotterdam, Margriet Hendriks van Laco Lingewaard in Bemmel en Barbara Zeegers van Optisport de Ronde Venen in Mijdrecht. In de finale zullen zij aan een groep kinderen zwemles geven. Een jury zal op basis van deze zwemlessen uitmaken wie de ‘Zwemonderwijzer van het Jaar’ zal worden. De bekendmaking én uitreiking van de prijs zal direct na afloop van de finale op 16 april a.s. plaatsvinden in Zwembad Zaangolf in Koog aan de Zaan.

Daarnaast zijn er twee deelnemers die het net niet hebben gered tot de finale. Herma Drenthen van De Beerze Bulten in Beerze en Jeannette Kablau van Zwemschool Kablau in Apeldoorn krijgen een certificaat en een eervolle vermelding.

Zwemonderwijzer van het jaar is een initiatief van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en het vakblad ZwembadBranche


advertentie

Alle leveranciers voor de zwembranche vind je hier