Heb jij ZwembadBranche #63 al gelezen?


Vandaag ligt ZwembadBranche #63 in de bus, benieuwd wat er in deze editie staat? Lees hier welke artikelen je onder meer kunt lezen. Ontvang jij ZwembadBranche nog niet, maar wil je de volgende keer ook ZwembadBranche offline kunnen lezen? Meld je nu aan voor een gratis abonnement en dan ligt in juni de volgende editie ook bij jou in de bus.

Nationaal Onderzoek Zwemouders

In deze editie lees je alles over de resultaten van het Nationaal Onderzoek Zwemouders. In grote lijnen: De tevredenheid onder zwemouders is iets toegenomen, net als de herkenbaarheid. Dat laatste lijkt vooral te komen door de komst van andere zwemdiploma’s, deze zijn voor zwemouders herkenbaar. En waar liggen de uitdagingen? Met name op het gebied van communicatie en social media.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de luchtbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Zwemcentrum Rotterdam: een visitekaartje voor de hele stad

Door een metamorfose van kantoor naar zwembad is een nieuw multifunctioneel Zwemcentrum in Rotterdam ontstaan met een internationaal wedstrijdzwembad. In korte tijd is dit zwemcentrum uitgegroeid tot een sociaal ontmoetingspunt en niet meer weg te denken als scharnier bij de herontwikkeling van het Hart van Zuid. Locatiemanager Nicos Vlachos is enthousiast: “Dit is het nieuwste pareltje van Rotterdam.’’

Schoolzwemmen Hellevoetsluis: Alle kinderen met een A-diploma naar het voortgezet onderwijs

In veel gemeenten is het schoolzwemmen wegbezuinigd, maar niet in Hellevoetsluis. Hier is een nieuw initiatief ontstaan waarbij verschillende partijen zijn betrokken. De nieuwe aanpak met een breed draagvlak levert klinkende resultaten op: alle kinderen gaan met minimaal een A-diploma van school. Hoe doet men dat in Hellevoetsluis? Manager Michiel van Mierlo van Sportfondsen Hellevoetsluis legt het uit.

En meer…

veel meer zo vertelt Jan Ros over het burgerinitiatief waardoor buitenbad De Zien is behouden, lees je wat de nieuwe wet AVG betekent voor de zwembranche, vind je alles over de erkende beroepsopleiding zwembadtechniek en houden onze columnisten je ook dit keer weer op de hoogte.


advertentie

E.B.T.C.