Grip op bezoekersaantallen met VConsyst Access Suite

De zwembaden zijn weer open! Met de 1,5 meter samenleving in het achterhoofd heeft de zwembranche beperkende voorwaarden vrijgegeven. Zo mogen er slechts een maximaal aantal bezoekers in het zwembad aanwezig zijn, op basis van het aantal vierkante meters. Maar hoe is dat te regelen? Met VConsyst Access Suite Toegangsregulering is dit gemakkelijk én automatisch te realiseren, zo zijn er nooit meer bezoekers aanwezig dan is toegestaan.

VConsyst Access Suite Toegangsregulering

Met deze oplossing kunnen bezoekersaantallen over de dag worden verspreid. U geeft zelf aan hoeveel bezoekers per tijdvak toegang mogen krijgen tot het zwembad. Als het maximale aantal bezoekers is bereikt voor een bepaald tijdvak, dan wordt dat tijdvak rood in plaats van groen en kunnen bezoekers niet meer reserveren voor die tijd. Bezoekers reserveren vervolgens vooraf wat ze willen doen en wanneer ze willen komen. Bezoekers betalen hun reservering online via iDeal of betalen/waarderen hun kaart af aan de kassa. Er dient alleen nog gecontroleerd te worden of de bezoeker heeft gereserveerd en op het juiste moment is gekomen. Hiervoor is online een lijst met reserveringen beschikbaar, deze kan gebruikt worden als afvinklijst. Zo wordt te allen tijde voorkomen dat er meer mensen in het zwembad aanwezig zijn dan is toegestaan.

“Fijn dat VConsyst met dit product tegemoet kwam aan de uitdaging voor onze accommodatie. Nu we de opstartfase voorbij zijn hebben we hiermee op dit moment een werkende maatregel om onze gasten veilig en verantwoord te ontvangen. Waarbij de hoop is dat we het product samen verder kunnen ontwikkelen naar een integrale online oplossing voor de langere termijn.”

Ruben Buijserd van Het Ravijn zwem sport zorg in Nijverdal.

Generiek product

VConsyst Access Suite Toegangsregulering voldoet aan de protocollen vanuit de zwembranche én aan de richtlijnen van het RIVM. Het is een generieke oplossing en daarom ook buiten de zwembadwereld goed in te zetten om bezoekersaantallen te reguleren, bijvoorbeeld bij sportcentra. VConsyst hecht veel waarde aan een goede, duurzame relatie en biedt VConsyst Access Suite Toegangsregulering aan voor een speciale all-in ‘Corona’ prijs. En u hoeft geen klant te zijn bij VConsyst, iedereen kan deze nieuwe oplossing afnemen!

“VConsyst heeft in zeer korte tijd een mooie oplossing neergezet. De eerste week hebben we al honderden bezoekers op een verantwoorde manier kunnen binnen laten.”

Gerard Poiesz van Sportcentrum Kardinge, Zwembad Helperzwembad en Zwembad De Parrel.

VConsyst Access Suite

Door gebruik te maken van de VConsyst Access Suite bent u verzekerd van realtime inzicht en grip op uw processen. Met meer dan 25 jaar ervaring is VConsyst een bekende naam binnen en buiten de zwembranche. Deze ervaring en de ervaringen van klanten is samengevoegd tot de dienst Access Suite. Vanaf de eerste pennenstreek is Software as a Service (SaaS) het uitgangspunt geweest. Hierdoor is de software vanuit huis, werk of waar dan ook ter wereld bereikbaar. Updates volgen elkaar in rap tempo op zodat we gezamenlijk kunnen inspelen op de behoeften en wensen van uw klanten en bezoekers. De Access Suite is een verzameling van diensten welke zich gemakkelijk laat koppelen aan diensten van derden. Neem voor prijzen en meer informatie contact op met een van onze accountmanagers of kijk op www.vconsyst.com.

Julie van de Klok
jvdklok@vconsyst.com
+31 (0)6 21209733

Rick van der Sluis
rvdsluis@vconsyst.com
+31 (0)6 48587454
ZwembadBranche Dag 2022