15 oktober ZwembadBranche Dag

Gezocht Twitter redacteuren voor FSB / aquanale

Vandaag en morgen zijn wij met de redactie van ZwembadBranche in Keulen voor een bezoek aan FSB / aquanale. Aquanale richt zich vooral op de zwembad- en wellnessbranche. Freizeit, Sport & Bäder, beter bekend als FSB, is een internationaal ontmoetingsplatform voor de ondernemers en beleidsmakers uit de leisurebranche. Het aanbod van de beurs is gericht op openbare zwembaden. Maar daarnaast ook op openbare ruimtes, sportvelden, speeltuinen en de bouw en beheer van sportaccommodaties. De beurzen zijn weer net als voorgaande jaren groots opgezet om de ongeveer 1.000 exposanten uit de sport, zwembad, sauna en wellness-sector en meer dan 25.000 vakbezoekers te verwelkomen in Keulen.

Twitter mee
Ben jij ook op deze beurs en zie je leuke, nieuwe producten diensten die je met je collega’s uit de branche wilt delen, laat het dan weten via twitter met #aquafsb. Of volg @zwembadbranche zo blijf je altijd op de hoogte!


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Wil je nog gratis naar Aquanale – FSB? Klik hier

www.aquanale.comwww.fsb-cologne.com

FSB aquanale


advertentie