Gezocht accommodaties die worden opgeleverd in 2015

bouwbord2015
In de afgelopen jaren hebben wij verschillende interessante nieuwbouwprojecten of renovaties beschreven nadat deze waren opgeleverd en het openingsfeest had plaats gevonden. Maar wanneer de oplevering een feit is, heeft het project al een lange tijd achter de rug van voorbereiding, inwinnen van advies, schetsen, begroten, strijd en nog eens begroten, kosten bewaken en – niet te vergeten – het bouwen zelf.

In de november editie willen wij daarom graag een overzicht geven van projecten die in 2015 zullen worden opgeleverd. Projecten waar op dit moment hard aan wordt gewerkt om het komend jaar de zwembadbranche te verrijken. Het mogen verschillende projecten zijn. De één heeft juist besloten om te vervangen, de andere om uit te breiden en een derde kiest voor een renovatie. Het lijkt ons daarom interessant om te zien hoe de branche zich ontwikkeld met deze nieuwe projecten en welke innovaties worden toegepast. Duurzaamheid speelt natuurlijk een belangrijke rol, niet alleen vanuit kostenoogpunt, maar ook vanuit een stuk maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook de vorm waarin de accommodatie wordt gebouwd is interessant. Niet alleen qua bouwtechnische kenmerken, maar ook in welke omgeving de accommodatie komt te staan. Om u hierin meer inzicht te geven -en u alvast te laten weten wat u in 2015 kunt verwachten- willen wij deze bouwprojecten in de november editie van ZwembadBranche toelichten.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij de bouw of renovatie van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Dus wordt er momenteel hard gewerkt aan uw (nieuwe) accommodatie? Tip de redactie op info@zwembadbranche.nl


advertentie

Pomaz