15 oktober ZwembadBranche Dag

FSB – Aquanale

Van 22 tot 25 oktober 2013 zal de Aquanale beurs weer plaatsvinden tezamen met de FSB beurs. Beide beurzen worden nu al geruime tijd in dezelfde week georganiseerd waardoor je gelijk met de Aquanale ook kan rondkijken op de FSB. Een groot deel van het zwembaden aanbod op Aquanale sluit naadloos aan bij de zwembad gerelateerde bedrijven die aan de FSB deelnemen. Aquanale richt zich vooral op de zwembad- en wellnessbranche. Freizeit, Sport & Bäder, beter bekend als FSB, is een internationaal ontmoetingsplatform voor de ondernemers en beleidsmakers uit de leisurebranche. Het aanbod van de beurs is gericht op openbare zwembaden. Maar daarnaast ook op openbare ruimtes, sportvelden, speeltuinen en de bouw en beheer van sportaccommodaties. De beurzen zijn weer net als voorgaande jaren groots opgezet om de ongeveer 1.000 exposanten uit de sport, zwembad, sauna en wellness-sector en meer dan 25.000 vakbezoekers te verwelkomen in Keulen.

Hal 10.1 – 10.2: Aquanale & FSB
Voor de zwembranche zullen vooral de aangrenzende hallen 10.1 en 10.2. de moeite waard zijn. Doordat de beurs de belangrijke thema’s ten aanzien van de zwembranche van zowel Aquanale als FSB heeft gecentreerd in twee hallen naast elkaar wordt een bezoek aan de beurs nu nog interessanter. De exposanten van FSB en Aquanale presenteren in beide hallen hun nieuwste producten, innovaties en diensten en voorzien iedereen van de nodige informatie. Door beide hallen te koppelen wil de Koelnmesse een geïntegreerde en overzichtelijke weergave van de zwembranche creëren. Deze uitgebreide presentatie van alles wat te maken heeft met zwembaden maakt het mogelijk voor beursbezoekers die hiermee te maken hebben, en alles wat daar bij komt kijken, om gemakkelijk een breed spectrum te zien aan producten en diensten. Zonder lange afstanden te hoeven lopen. Beide beurzen zijn weer verdeeld in thema’s die te herkennen zijn aan de pictogrammen en verschillende kleuren waardoor het fungeert als een logisch geleidingssysteem voor bezoekers om zo nog meer uit een beursbezoek te halen. Aquanale is dit jaar onderverdeeld in zes thema’s, maar voor de zwembranche zijn vooral de thema’s ‘Een hele wereld van zwemplezier’ en ‘Sterke prestaties voor helder water’ interessant. Het eerste thema heeft betrekking op bouw en planning, installatiesystemen, engineering, waterbehandeling, waterattracties, zwembad architectuur, toegangscontrole systemen. Het tweede thema gaat over zwembad technologie: waterbehandeling, filtersystemen, meet-en regeltechniek, pompen, zonne-dempers, installatiesystemen, lichttechniek. Bij FSB kunt u terecht voor alles over openbare zwembaden. Alle exposanten hiervan treft u aan in de hal aansluitend aan die van Aquanale.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.Raamprogramma
Zoals u gewend bent is er dit jaar ook weer een interessant raamprogramma opgezet. Nieuw in dit programma is de Internationale Europese Zwembad Award, gepresenteerd door de Europese Unie van Zwembad en Spa Verenigingen (ELISA). De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de Aquanale beurs op 24 oktober. De Europese Pool Award gaat naar de winnaars in drie categorieën: zwembad, overdekte zwembaden en whirlpool faciliteiten. In elke categorie zullen drie kandidaat-projecten worden gepresenteerd. Een onafhankelijke jury bestaande uit hoofdredacteurs van de internationale media zal de winnaar kiezen. Tevens vindt voor de vijfde keer op rij het ‘Zwembad en Wellness Forum’ plaats. Een inmiddels vertrouwd forum waar bezoekers worden bijgepraat middels workshops en lezingen over innovatieve en trendsettende onderwerpen. Experts en insiders zullen hun kennis in presentaties en discussiegroepen delen.

Meer informatie
FSB en de vakbeurs Aquanale leveren voor de zwembranche synergie in overvloed waardoor u een bezoek aan Keulen optimaal kunt benutten. Net als voorgaande edities kunnen bezoekers van Aquanale met hun toegangsbewijs ook dit jaar weer de FSB beurs bezoeken en vice versa. Alle informatie over de beurzen Aquanale en FSB zoals openingstijden, reisinformatie, exposanten, het raamprogramma vindt u natuurlijk op de website. Verder hebben de beurzen de online acitiveiten uitgebreid met eigen kanalen op Youtube en flickr. Hier kunt u vele foto’s en filmpjes terugvinden over de beurs, de exposanten en bezoekers. Kijk voor meer informatie op de website van de beurs. Wilt u dus op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zwembranche, dan is een bezoek aan de Aquanale en FSB in Keulen zeker de moeite waard.

www.aquanale.comwww.fsb-cologne.com

Wilt u gratis naar Aquanale – FSB? Klik hier
FSB 2011


advertentie

XS2 voor Zwembaden