Fitspiration+

Op donderdag 26 september organiseren brancheorganisatie FGHS en branchevereniging Fit!vak samen met 8 leveranciers uit de fitnessbranche het meest inspirerende congres van het jaar. Fitspiration zoekt met presentatrice Lauren Verster en een indrukwekkende line-up van sprekers naar nieuwe inzichten en ontwikkelingen binnen en buiten de branche. Dit jaar geven marketingman Jos Burgers, Winfried Horstenkamp (OASE Health & Sports Club), zakenvrouw Annemarie van Gaal en Bobby Cappuccio (co-founder PT Academy) hun visie op de markt.

Daarnaast vindt de kick-off plaats van Meet me @the gym. Een landelijk project voor mensen met hersenletsel. Jaarlijks lopen 130.000 mensen hersenletsel op, waarna ze vaak levenslang kampen met de gevolgen. Sport en bewegen is dan essentieel voor het herstel. In samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation en Hersenstichting Nederland ontwikkelt Fit!vak een beweegrichtlijn en keurmerk om deze doelgroep met een gepast aanbod in beweging te brengen.

You Can’t Wait For Fitspiration. You Have To Go After It. Een dag vol eye-openers en direct toepasbare kennis, tips en trucs. Raak geïnspireerd en ga creatief, innovatief en coöperatief ondernemen! Voor het complete programma en meer informatie www.fitspiration.nl. Kaarten kosten slechts €50,- (excl. BTW).

Donderdag 26 september 2013 | Media Plaza Utrecht (Jaarbeurs) | 09.00 – 16.00 uur

fitspiration