‘The summer is magic’: Fijne zomer!

‘And think of the summers of the past, adjust the base and let the alpine blast, pop in my CD and let me run a rhyme, and put your car on cruise and lay back cause: it’s the summertime’

Herken je het? ‘Summertime’ van Will Smith, alias ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Als ik dit hoor zit ik direct in de zomerstand. Beter gezegd de relaxmodus. Ik zie ik mezelf door de Italiaanse heuvels rijden. Net terug van een heerlijke lunch op een piazza in een pittoresk plaatsje terwijl je niet kan wachten om straks weer een verfrissende duik te nemen. Vooral voor de kinderen is het echt een walhalla: elke dag zwemmen, hoe heerlijk is dat? Ik weet niet wat het is, maar de zomer heeft toch altijd een magische werking op mij. En volgens mij ben ik hierin echt niet de enige. Het geeft een soort van energyboost. Alles lijkt er ook een stuk rooskleuriger uit te zien: je ziet oplossingen voor problemen, nieuwe uitdagingen, kansen.

Fijne zomer!

Ook dit jaar gaan weer veel mensen op vakantie. Opvallend is dat het aantal mensen dat in Nederland op vakantie gaat de laatste jaren toeneemt. Wat betekent de zomer eigenlijk voor onze branche? Natuurlijk hopen wij dat de buitenbaden profiteren van de toename aan binnenlandse vakanties, immers een vakantie zonder zwemmen is geen vakantie. En uiteraard moet het weer dan ook wel een beetje meewerken. Voor de binnenbaden is het misschien wat rustiger. Of misschien ook niet. Als het weer wat minder is, zorgt een dagje naar het zwembad altijd nog voor genoeg vertier. Hoe dan ook, wij wensen jullie een hele fijne zomer op het werk en natuurlijk daarbuiten. Wij gaan er zelf ook even tussen uit. Wij blijven wel actief op social media, maar op een lager pitje. Na onze vakantie zitten wij uiteraard weer vol nieuwe ideeën en gaan wij ons helemaal richten op de ZwembadBranche Dag op 11 oktober. Zien wij je daar weer?
Variopool