15 oktober ZwembadBranche Dag

Event Wat geld(t)?!

Op donderdag 15 mei 2014 organiseert VConsyst het event ‘Wat geld(t)?! Het is een geheel verzorgde en kosteloze dag, die in het teken staat van financiën, kostenbesparingen en topsport. Na het grote succes van ons event in 2013, nodigen wij u ook graag dit jaar uit. Want zeg nou zelf: het zorgen voor een (financieel) gezonde organisatie is toch gewoon topsport! Daarom organiseren wij het event bij Eiffel. Eiffel laat zich inspireren door topsport. Zij leert van de mentaliteit en ervaringen van topsporters en topcoaches, om elke keer in haar dienstverlening het verschil te kunnen maken. Niet zo gek dat Pieter van den Hoogenband na zijn topsportcarrière juist hier aan de slag ging en tijdens het VConsyst event ook een steentje bijdraagt. Eiffel vertaalde de topsportlessen ook in haar inspirerende hoofdkantoor in Arnhem; een mooie plek om elkaar te ontmoeten.

Wat komt er aan bod?

 • Van drie naar één
  Jan Gelling en Hans Nouwens van de gemeente Oosterhout vertellen u waarom er bij de gemeente Oosterhout is gekozen om van drie naar één zwembad te gaan. In samenwerking met de belangrijkste partijen concentreert de gemeente de Oosterhoutse zwembaden op Recreatieoord De Warande. Hierdoor ontstaat er een toekomstbestendige zwemvoorziening voor heel Oosterhout tegen lagere kosten en die het gehele jaar open is.
 • Keuzes maken
  In gesprek met Pieter van den Hoogenband over het belang van het maken van keuzes.
 • Reserveren en toegang
  Hans Pauw van de gemeente Borne zet uiteen wat een goede exploitatie van sporthallen en (vergader)ruimten is, hoe het werkt en wat u ermee kunt besparen.
 • Sturen én beheersen
  Klaas Kelly, senior consultant bij Eiffel, neemt u mee in het samenspel tussen processen, sturing en kosten. Hoe stuurt u op de maatschappelijke doelstellingen? Of op welke manier kunt u de kosten van subsidie-uitvoering verlagen? Aan de hand van voorbeelden uit de gemeentelijke praktijk wordt u meegenomen in keuzes voor de inrichting van uw organisatie en ziet u hoe u uw organisatie kunt sturen én beheersen.
 • Focus
  In gesprek met Pieter van den Hoogenband over focus houden en resultaat halen.

Aanmelden
Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar. Meld u en/of uw collega(‘s) zo snel mogelijk aan via deze link.
Deelname aan het event is geheel verzorgd en kosteloos. Na uw inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Voor wie – Directie en management
Aanvang – 09.30 uur
Sluiting – 14.30 uur
Locatie – Eiffel, Meander 1061, 6802 DC Arnhem, T: 088 045 6789