15 oktober ZwembadBranche Dag

Dromen, Durven…. Doen!


Wil jij jouw dromen najagen, maar heb je net dat ene zetje nodig? Kom naar het ZwembadBranche Congres en laat je inspireren door Jaap Bressers die je als geen ander dat zetje kan geven. Jaren geleden raakte hij door een duikongeval verlamd. Zijn toekomst viel als een kaartenhuis in elkaar, althans zo leek het. Toch weerhield het hem er niet van om zijn dromen te blijven najagen en hij werd ‘s lands eerste sit-down comedian. Zijn lessen? Door pakkende en persoonlijke verhalen te linken aan de uitdagingen in een organisatie, geeft Bressers je nieuwe inzichten. Nog belangrijker, hij laat je beseffen waar het eigenlijk om draait. Hoe? je hoeft in elk geval niet een zwaar verhaal te verwachten. Op een humoristische manier geeft Bressers tools om er echt voor te gaan.

Programma #ZBBC17

Naast Bressers spreekt spreekt ook Meneer Reimers, de flamboyante side kick van Herman den Blijker, die met zijn 50 jaar ervaring als geen ander weet hoe het eigenlijk ‘heurt’. Tot slot laat Guido Thys tijdens het ZwembadBranche Congres. De van oorsprong Belg laat als notoire dwarsdenker op humorvolle wijze zien dat we het in deze tijd vooral niet moeten vastroesten. Daarnaast zijn er workshops over gastvrijheid in de praktijk, het Business Model Canvas om koers te bepalen, vertelt de nieuwe werkgeversorganisatie WiZZ over hun plannen en gaan we dieper in op trends en productontwikkeling. Tussendoor is er natuurlijk voldoende tijd om collega’s te ontmoeten.


Ben jij op zoek naar een (nieuw) leerlingvolgsysteem voor jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Aanmelden

Kortom een dag vol inspiratie waar je naast kennisdelen ook weer even kunt bijpraten met je collega’s. Heb jij je nog niet aangemeld maar ben jij net als je collega’s benieuwd naar de sprekers en uiteenlopende workshops? Meld je dan aan en kom op 16 maart 2017 ook naar het ZwembadBranche Congres in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website.


advertentie

Pomaz