Doe mee aan de Midzomernachtduik

De Midzomernachtduik wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Het evenement was in eerste instantie bedoeld voor alle buitenbaden om het zwemmen in de openlucht extra onder de aandacht te brengen. Helaas zorgde een weeralarm er vorig jaar voor dat veel accommodaties het evenement moesten annuleren.
Daarom is de Midzomernachtduik dit jaar voor alle zwembaden. Dus ook voor overdekte accommodaties. Door op één moment alle krachten te bundelen, kunnen wij het zwemmen in Nederland in één keer op een positieve manier extra onder de aandacht brengen.

Aanmelden via deze link

Midzomernachtduik is een landelijk evenement, maar iedere accommodatie kan het programma naar eigen wens invullen. Misschien wilt u wel een wedstrijd Bommetje organiseren of een waterpolo wedstrijd met een BBQ en een waterdisco onder begeleiding van de plaatselijk bekende DJ. Of misschien geven jullie een demonstratie Aqua Zumba om alvast in tropische sferen te komen. Alles is mogelijk, elke activiteit die het bad meer onder de aandacht brengt bij uw bezoekers maakt onderdeel uit van de Midzomernachtduik. In onze groep op LinkedIn zijn wij een nieuwe discussie gestart, waar met elkaar ideeën kunnen worden uitgewisseld.
Kijk voor inspiratie ook in onze groep op LinkedIn

Lees verder


advertentie

Pomaz