Zwembranche begint vol enthousiasme aan 2016

De zwembranche hoeft zich voorlopig niet te vervelen. Naast alle uitdagingen op de accommodatie zelf worden er de komende weken diverse workshops, evenementen en bijeenkomsten georganiseerd. Hieronder een overzicht van het eerste kwartaal.

 • Masterclass ‘Van mede-werker naar mede-ondernemer’ – 12 januari

  Een baas, salarisonderhandelingen, middenmanagement: organisatietermen die zo 2014 zijn. Want volgens Frederic Laloux staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk van organiseren. Vrijheid, vertrouwen en wendbaarheid vormen de nieuwe kernbegrippen van management. Met meer verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid voor de medewerkers. Maar werkt dat ook? Wil jij meer weten over deze nieuwe vorm van management en hoe je deze visie ook daadwerkelijk kunt doorvoeren in jouw organisatie? Kom dan op dinsdag 12 januari naar deze masterclass.
  Voor meer informatie www.zwembadbranche.nl/masterclass

 • EAFC (European Aquatic Fitness Conference) – 22, 23 en 24 januari

  De 19e editie van EAFC (European Aquatic Fitness Conference) – het belangrijkste evenement voor de Aquafitnessbranche – vindt plaats op 22, 23 en 24 januari a.s. op de On Campus locatie in Zwolle. Er staan maar liefst 10 internationale presenters klaar, de meest nieuwe activiteiten in het water komen aan bod en er zal een link worden gemaakt van land naar water. Dat EAFC niet alleen voor lesgevers in de praktijk is, blijkt uit de aanvulling van de beurs met oa materialen en muziek, een meeting voor coördinatoren en managers van zwembaden EN de vele lectures die gevolgd kunnen worden.
  Voor meer informatie www.eafc.nl

 • Masterclass ‘Social Media in de praktijk’ – 16 februari

  In 2011 werd het duidelijk dat social media een blijvertje is. Nieuwe media en online marketing zijn hot. Ook de zwembranche kan dus niet achterblijven. Maar hoe pak je dit dan aan? Met de oude aanpak nieuwe media aansturen, werkt niet. Wat dan wel? In een praktijkgerichte masterclass laten wij dat het werkt. En dat het ook niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Wil jij je eigen online route bepalen en in de praktijk kunnen brengen? Kom dan op dinsdag 16 februari naar deze masterclass.
  Voor meer informatie www.zwembadbranche.nl/masterclass

 • Managersmeeting Nationaal Platform Zwembaden | NRZ – 17 februari

  Op woensdag 17 februari organiseert het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ haar jaarlijkse Managersmeeting. De Managersmeeting is een inspirerend event voor managers van zwembaden, eigenaren van zwemscholen en beleidsmedewerkers in de zwembranche. Verdieping in je vakgebied, netwerken en leren van en met collega’s. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de Managersmeeting.
  Voor meer informatie www.npz-managersmeeting.nl

 • Pomaz Live – 18 februari

  In tegenstelling tot de beurzen die je gewend bent staat dit event helemaal in het teken van live performances op ‘de werkvloer’. Bodemzuigers, verlichting, ontvochtigers en veel meer innovatieve producten die Pomaz voert kunnen de gehele dag door worden getest, besproken en beoordeeld. Zo wil Pomaz kennis en inzichten delen en samen de markt versterken. De hele dag zijn er demonstraties en clinics van de diverse merken. Uiteraard zijn er veel productspecialisten die vragen kunnen beantwoorden en kunnen adviseren.
  Voor meer informatie www.pomaz-openbaar.nl

 • ZwembadBranche Congres – 16 maart

  Op 16 maart organiseert ZwembadBranche voor de derde keer het ZwembadBranche Congres (#ZBBC16). Na de succesvolle voorgaande edities, is opnieuw een inspirerend programma samengesteld. Het plenaire programma wordt ingevuld door: Jan Middelkamp, de Ja-maar® Omdenkshow en Remco Claassen. Tijdens de workshopcarrousel kan een keuze gemaakt worden uit diverse actuele onderwerpen.
  Voor meer informatie www.zwembadbranche.nl/congres

 •    


  Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de luchtbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
  advertentie

  Splash Software