1000+ bezoekers op jubileum editie ZwembadBranche Dag

Op dinsdag 9 oktober vond de jubileum editie van ZwembadBranche Dag plaats. Al voor de vijfde keer het evenement in de zwembranche dat in het teken staat van verbinden, kennis delen en kennismaken. De dag was dit jaar nog gevarieerder en groter en dus te leuk om te missen. En net als vorig jaar werd de dag weer feestelijk afgesloten met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards. In totaal ontmoetten 1000 vakgenoten uit de zwembranche elkaar die dag.

Inspirerend

De bezoekers konden na een lekkere kop koffie in het ZBB Café op zoek gaan naar inspiratie en informatie. Iets waar we in alle hectiek van de dag te weinig aan toe komen. De ZwembadBranche Dag was daarom ook dit jaar weer een dag bij uitstek die je als professional uit de zwembranche niet wilt missen. Op het beursplein stonden 85 exposanten die de bezoekerts weer op de hoogte brachten van de nieuwste trends en ontwikkelingen. En wie eerst in vogelvlucht de beurs wilde verkennen kon meevliegen met een van de flight tours.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Lees ook: ZwembadBranche Awards 2018: And the winner is…

Genoeg te beleven

Natuurlijk waren er ook weer workshops die traditiegetrouw volle zalen trokken. Op de beursvloer zelf waren er silent workshops, er was een horecapunt over bewuste horeca binnen het zwembad en de dag begon met een Technisch Ontbijt. Tussendoor kon je ook nog op ludieke wijze met je collega’s op de foto, die je vervolgens als souvenir mee naar huis kon nemen. Uniek tegenwoordig. De dag werd feestelijk afgesloten met de Award Show waar de Gouden Zeepaardjes werden uitgereikt. En natuurlijk was er de hele dag voldoende ruimte om te praten met oude en nieuwe collega’s.

Bekijk hier het fotoverslag van de dag

Bedankt & tot volgend jaar

Wij willen graag alle 1000 bezoekers bedanken voor hun komst naar de ZwembadBranche Dag. En natuurlijk ook alle exposanten bedanken voor hun bijdrage aan deze dag. Wij zien jullie graag volgend jaar weer!


advertentie

Splash Software