Workshop ‘Starten met e-mail marketing’

E-mail marketing is een uitstekend instrument om via campagnes jouw doelgroep gericht en goedkoop te informeren. Bovendien zijn de resultaten van iedere mailing tot in detail meetbaar. Maar succesvolle e-mail marketing vraagt kennis over het samenstellen van goede e-mails, het proces eromheen en de mogelijkheden.

Praktische workshop
In de workshop ‘Starten met e-mailmarketing’ leer je e-mailmarketing succesvol op te zetten en uit te voeren. Je leert e-mailcampagnes te managen, te optimaliseren en te segmenteren. Je krijgt een beeld van waaruit een goede e-mail bestaat en wat wel werkt en wat niet. Daarnaast komt het maken van een e-mailcampagne en het analyseren van de uitkomsten aan bod. Het is een praktische sessie waarna je e-mailmarketing goed kan integreren in je huidige communicatiemix, succesvolle strategieën kan opzetten en uitvoeren.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.Wanneer?
De workshop vindt plaats op 26 maart van 10:00 uur tot 16:00 in Zwembad de Sypel in Harderwijk.

Aanmelden
Wil jij ook e-mailmarketing gebruiken om je klanten beter te bereiken en dit waardevolle kanaal integreren in jouw communicatie? Volg dan de workshop e-mail marketing. Je kunt je hier aanmelden. Wees er snel bij, gezien het interactieve karakter van de workshop is er slechts plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Kijk hier voor meer informatie over de workshop ‘Starten met e-mailmarketing’.


advertentie

XS2 voor Zwembaden