Zwemschool Sneller Leren Zwemmen zoekt Zwemonderwijzers

Onze zwemschool is op zoek naar jongeren van 15/16 jaar die zwemmen als hun passie zien en het een uitdaging vinden om kinderen te leren zwemmen en op te leiden tot het Zwem-ABC. Bij onze zwemschool kun je onder begeleiding van een gediplomeerd zwemonderwijzer leren en werken tegelijk met als doel het behalen van een erkend MBO-3 opleiding zwemonderwijzer ENVOZ. Tijdens je opleiding krijg je fasegewijs steeds meer zelfstandige taken. Wat wij vragen is een positieve leer- en werkhouding en daarnaast de affiniteit om met kinderen te werken. Na je opleiding bestaat er een kans dat je een baan aangeboden krijgt.

Ben je al in het bezit van een MBO-3 opleiding maar ben je op zoek naar een baan? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 25 september je c.v. en motivatie naar crelou@snellerlerenzwemmen.nl

Locatie: Diverse locaties
Provincie: Gelderland / Noord-Brabant
Dienstverband: Leer-werk overeenkomst
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sneller Leren Zwemmen

Sneller Leren Zwemmen is een kwalitatieve zwemschool met meerdere locaties verspreid over het land. Onze zwemschool onderscheid zich van andere organisaties door de mogelijkheid de zwemlessen, naast de reguliere vorm, versneld aan te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de (on)mogelijkheden van het kind. Wij werken met kleine groepen. Het kind zwemt af wanneer het zelf daar aan toe is, dus geen vaste afzwemdagen voor de gehele groep.

Voor meer informatie www.snellerlerenzwemmen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variodeck