Zwembad de Kloet (Grootebroek NH) zoekt twee zwemonderwijzers

Wij zijn op zoek naar twee Zwemonderwijzers, voor minimaal 24-32  uur per week

Ben je een ervaren zwemonderwijzer? Of wil je je juist ontwikkelen tot een ervaren zwemonderwijzer? Binnen ons team is ruimte voor allebei.
De woensdag en vrijdag zijn een pré in ons werkrooster en daarmee voor jou geen probleem.

Wat verwachten wij van een zwemonderwijzer?

  • Je stelt (zelfstandig) zwemlesprogramma’s op.
  • Je geeft zwemles en je bewaakt de voortgang in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van de doelgroep.
  • Je evalueert de zwemlesprogramma’s
  • Je voert administratieve werkzaamheden uit
  • Je voert, net als de anderen in het team, overige voorkomende werkzaamheden uit.
  • Het is voor jou geen probleem om op woensdag en vrijdag te werken.

Welke kwaliteiten vinden wij belangrijk?
Naast een grote mate van zelfstandigheid, klantgerichtheid enthousiasme vinden wij het belangrijk dat je ook beschikt over goede communicatieve vaardigheden om de zwemlessen succesvol en met plezier over te brengen op de doelgroep.

Opleidings- en denkniveau
Je beschikt over een MBO diploma als zwemonderwijzer.

Wat bieden wij?
Een prettige werkomgeving waar je gestimuleerd wordt het beste uit jezelf te halen en ruimte geboden wordt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris voor deze functie maximaal € 2.689,– bruto per maand (schaal 6, peil 1-8-2017).
Per 1 januari 2017 is het Individueel Keuze Budget (IKB) onderdeel van de Cao sector gemeenten. De vakantietoelage (8%), de levensloopbijdrage (1,5%), de eindejaarsuitkering (6%) en 14,4 uur (0,8%) bovenwettelijk verlof (bij een voltijd dienstverband) worden omgezet in een IKB-budget. Het IKB-budget is een persoonlijk budget van 16,3% van het bruto maandsalaris.
Als medewerker kun je het IKB-budget, indien gewenst, eventueel maandelijks laten uitbetalen en/of inzetten voor verschillende aangewezen doelen.

Meer informatie nodig?
Je kunt contact opnemen met Helen Huisman, zwemonderwijzer. Zij is bereikbaar via 0228-512 853 of helen.huisman@sed-wf.nl.

Geïnteresseerd?
We ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag vóór 2 maart a.s. en nodigen je uit de sollicitatie per e-mail te sturen naar sollicitatie@sed-wf.nl. Richt je e-mail aan Marit Visser, P&O adviseur, met als onderwerp ‘sollicitatie zwemonderwijzer’.

Zwembad de Kloet

Voor meer informatie www.stedebroec.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Pomaz