Zwembad de Mors (Delden) zoekt Receptionist(e) én Toezichthouder / Zwemonderwijzer (m/v)

Om ook dit jaar weer een warm welkom te kunnen bieden aan al die zwemleskinderen, doelgroepen, banenzwemmers, schoolkinderen en recreanten is de Stichting Beheer Registergoederen – als eigenaar van het bad – op zoek naar een:
Receptionist(e) voor 15-35 uur per week,
Toezichthouder (m/v) / Zwemonderwijzer(es) voor 10-30 uur per week.

De SBR zoekt
Enthousiaste collega’s die flexibel inzetbaar zijn voor (een deel óf een combinatie van) deze functies en beschikken over een klantvriendelijke en stressbestendige aard. Een gedegen vooropleiding is een vereiste, maar relevante werkervaring is mogelijk nog belangrijker.

Dit ga je doen
Als receptiemedewerker zorg je voor een warm onthaal, maar sta je tevens garant voor orde en reinheid in de binnenaccommodatie. Je werkt met een modern kassasysteem en verricht eenvoudige administratieve handelingen.

Voor de zwemonderwijzer(es)/toezichthouder geldt als primaire taak het bewaken van de veiligheid van de badgasten. Allereerst doe je dat door adequate schoolzwemlessen en/of particuliere zwemlessen te verzorgen, of hierin ondersteuning te bieden. Vervolgens draag je bij aan een veilige (en prettige) zwembeleving van de recreatieve badgasten.
Alle werknemers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een schone en veilige accommodatie en dienen daartoe dagelijks onderhouds- en/of schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.

Je werkomgeving
Het team van Zwembad de Mors bestaat uit zo’n 15 werknemers, waarvan het grootste deel op uitzendbasis actief is als seizoenskracht. Velen van hen zijn al jaren actief voor de SBR en doen dit als aanvulling op hun verdere werkzaamheden of als aanvulling/vervolg op hun studie.

Jouw profiel
Jij bent die professional die zich onderscheidt in dienstbaarheid en flexibiliteit en daarmee met ons de Hollandse weersvariabelen te lijf wil gaan. Solliciteren op een deel van de functie is geen probleem, vereiste is wel dat je in het weekend frequent inzetbaar bent.

Ons aanbod
De SBR biedt van eind april tot medio september een (sociaal) veilige en prettige werksfeer binnen een gezellig team. Voor persoonlijke groei en initiatief is voldoende ruimte.
Aan de genoemde omvang van het dienstverband zijn geen rechten te ontlenen, het betreft immer een gemiddelde waarmee de pieken en een dalen binnen een seizoen (i.v.m. weer en vakanties) kunnen worden opgevangen. Contracten worden aangegaan op uitzendbasis en opgesteld cf. de ‘Cao Zwembaden’.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 10 maart je c.v. en motivatie naar zwemzaken@sbrdelden.nl

Vragen?
Specifieke informatie over deze functie is te verkrijgen via het bovengenoemde mailadres, of telefonisch via 074-3767663 (Stadscentrum het Parochiehuis).

Locatie: Delden
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Mors

Verkoeling, vermaak en trainingsmogelijkheden vind je in Delden aan De Mors.  Zwembad de Mors biedt er vier verwarmde baden (23 tot 25 graden), spuit-, spring- en speelobjecten te over, een luxe paviljoen en alles wat nog meer nodig is om uw bezoek tot een succes te maken. Op warme zomerdagen is Zwembad de Mors het best bezochte adres in Delden. Een team van gedreven toezichthouders, zwemonderwijzers en receptionistes stelt alles in het werk om bezoekers uit de wijde regio een prettig badbezoek te laten ondergaan.

De accommodatie is volledig ingebed in een lommerrijke entourage, maar ook figuurlijk is de Mors groen. Bij de warmte-opwekking en het water- en energiegebruik wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het milieu.

Voor meer informatie www.zwembad-demors.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.