Trifora Sports & Health Club zoekt zwemonderwijzer

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker zwemles voor 3 tot 12 uur per week. Wij hebben per direct behoefte aan een gediplomeerde instructeur die met passie, plezier en professionaliteit zwemles wil geven.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kinderen die je lesgeeft en het leerlingvolgsysteem. Jouw voornaamste doel is het kinderen zo goed en efficiënt mogelijk bijbrengen van het zwem ABC. Dit op basis van onze diploma eisen zoals die zijn bepaald door Zwemonderwijs Nederland (Survival ABC).

Wij vragen
Iemand die zich thuis voelt in een informele en soms hectische omgeving en die stressbestendig is. Als zweminstructeur ben je in het bezit van het door het ministerie van VWS erkende diploma “Zweminstructeur”, een geldig EHBO diploma en een VOG verklaring.

Wij bieden
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een gezellig team van diverse en gedreven professionals.

Jouw talent
Je bent in het bezit van mbo sport en bewegen of CIOS met specialisatie zwemmen of je bent in het bezit van diploma zwemonderwijzer A. Bij voorkeur heb jij al de nodige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend heb jij affiniteit met zwemmen en is werken met kinderen op jouw lijf geschreven. Ben jij betrokken, enthousiast en flexibel. Je bent klant- en servicegericht, alert, gedisciplineerd en je kunt goed zelfstandig werken; jij neemt jouw verantwoordelijkheid.

Werktijden
In overleg:
Maandag 15.30 – 18.30 uur
Dinsdag 15.30 – 18.30 uur
Woensdag 14.00 – 18.30 uur
Donderdag 15.30 – 18.30 uur
Vrijdag 15.30 – 18.30 uur
Zaterdag 08.15 – 11.15 uur

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 30 april naar:
Trifora Sports & Health Club
T.a.v. Samanthika Ulfman
E-mail: samanthika@trifora.nl

Trifora Sports & Health Club

Trifora Sports & Health Club is meer dan een sportschool. Wij bieden in Enschede en omstreken een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud aan. Naast fitness, groepslessen, binnen- en buitentennisbanen hebben wij een binnenzwembad, wellness, horeca met lounge en buitenterras, fysiotherapie en kidsclub. Je kunt bij ons individueel, in groepen of onder begeleiding van een van onze ervaren personal trainers sporten. Ook kun je bij ons het hele daar door terecht voor tennislessen en zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar.
Voor meer informatie www.trifora.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variopool