Tikibad Duinrell zoekt Toezichthouder

In het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux houd je toezicht aan het bad en bij de spectaculaire glijbanen. Je let op de veiligheid van onze gasten en je geeft ze informatie. Ook werk je mee aan het schoonhouden van het bad. Je bent een echte gastheer/vrouw en zorgt ervoor dat al onze gasten een leuke dag of verblijf hebben.

Wat vragen wij?

  • Je kunt zowel ochtenden als avonden werken.
  • Uiteraard ben je in het bezit van een zwemdiploma en bij voorkeur in het bezit van een diploma zwemmend redden (niet vereist).
  • Je bent sportief, stressbestendig, zelfverzekerd en communicatief vaardig. Verder ben je uiteraard zeer gastvriendelijk.
  • In verband met het vele contact met onze ook buitenlandse gasten heb je kennis van de Engelse taal en heb je enige kennis van de Duitse taal.
  • Voor deze functie moet je minimaal 18 jaar zijn.
  • Je komt te werken in een gezellig en hecht team.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 17 september naar:
Duinrell B.V.
T.a.v. Rudy Sluymers
E-mail: r.sluymers@duinrell.nl

Duinrell

Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar is met meer dan een miljoen bezoekers per jaar een begrip in de vrijetijdsbesteding. Duinrell is een middelgroot familiebedrijf waar passie, puur en plezier de kernwaarden zijn. De cultuur is no nonsens, nuchter en draagt een warm informeel karakter waarbij de gast en het verzorgen van een fijne familievakantie of leuk dagje uit centraal staat! Een baan op Duinrell biedt je een unieke werksfeer, afwisseling en collegialiteit.
Voor meer informatie www.duinrell.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Pomaz